reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mnie nigdy tak nie kłuło przed @ a cylke mam bardzo regularne
jajnik kłuł mnie tak właśnie podczas owulacji
widzę Rusałko że mnie rozumiesz odczuwam to samo co Ty promieniuje mi ten ból aż to pleców
nie mówiąc już o tym jak bardzo mi się kręci w głowie takie dziwne uczucie jakbym była bardzo zmęczona

reklama
Ola niemartw sie za niedlugo napewno do was dolaczy wiele dziewczyn!!ja tez napoczatku myslalam ze nas malutko i po pewnym czasie dziewczyny dolaczyly:):)

bpcianek22 i Gochna! mała uwaga jeśli chodzi o testy - na nich piszą że mogą wykryć tygodniową ciąże ale chyba rzadko sie to zdarza, ja robiłam quick vieu jeden dzien po terminie @ i nie bardzo, jakis lekki cień wyszedł...także podchodźcie do tego co piszą na testach z dystansem - wiele dziewczyn na forum pisało że wyszedł im dopiero któryś z kolei test i to po terminie spodziewanej @ - myślę że to zależy od organizmu - i stężenia jakie osiąga hormon w moczu, mi gin pokazywał na jakichś swoich wykresach że test wykrywa po terminie @...
ale skoro to już 36 dzień i wysoka temp. to może warto testować :) ? A ile dni masz cykle zazwyczaj bpcianek22?

Co do testow to jest to dziwne...ja zrobilam 2-3 dni po spodziewanej @ i wczesniej pokazala sie kreska z bobo niz kontrolna:)
A wedlug usg wychodzi na to ze test zrobilam dzien przed @ lub w jej dniu:):) no i do tego robilam go po 21:)

Test wyszedł negatywny , ale już nie raz dziewczyny pisały że chociaż wychodził ujemny ale byly w ciąży, W pon idę na betę i wtedy zobaczymy. Wydaje mi sie że gdybym była to test pokazałby juz coś w 36 dniu?

KA milka pisze:
mnie nigdy tak nie kłuło przed @ a cylke mam bardzo regularne
jajnik kłuł mnie tak właśnie podczas owulacji
widzę Rusałko że mnie rozumiesz odczuwam to samo co Ty promieniuje mi ten ból aż to pleców
nie mówiąc już o tym jak bardzo mi się kręci w głowie takie dziwne uczucie jakbym była bardzo zmęczona

tylko we mnie jest wielki ogrom sceptycyzmu i pesymizmu...

Trzymam kciuki Kamilko!!!Musi sie udać!!!

reklama
Do góry