A, to pocieszające. Przyznam, że się jeszcze tym nie interesowałam specjalnie, ale myślałam, że toxo w ciąży zawsze kończy się poronieniem albo uszkodzeniem płodu. Coś sobie ubrdałam. Muszę o tym poczytać. Dzięki za pocieszenie postaram się dzisiaj nie wpędzać w żadne schizy...
reklama
A
Agnezzz
Gość
Podejrzewam, że poronienia dotyczą tylko przypadków wczesnej ciąży, gdy kobieta nie wiedziała, że choruje, czytaj: nigdy nie robiła badania.
Dreams ja mam podobne objawy..tylko tak się zastanawiam na ile to moja psychika, a na ile to może być fasolka..??? czekam do niedzieli, jak nie będzie @ to w poniedziałek z rana testuję chyba..ale tak się boję, że nie będzie tych II, że nie wiem...DreamsAboutBaby pisze:A ja chyba zatestuje w sobote rano.
W piątek powinna być @ tak że wolę zobaczyć co się stanie w sam piątek.
A czuję się jakoś kiepsko. Raz mi zimno, raz gorąco. Pobolewa mnie w dole brzucha raz z jednej raz z drugiej strony. Jakoś mocniej czuję zapachy (to może mi umysł płatać figla). A cycole to niedługo wyskoczą ze stanika.
I jeszcze wczoraj wieczorem mój facet przyszedł spać dużo później niż ja bo nie chciał się ze mną kochać żeby mnie brzuszek nie bolał tak jak ostatnio i żeby się w razie czego nic fasolce nie stało. Czy on ma męską intuicję?
magdalenkakol
Fan(ka)
Alek !!!! Prosze sie nie zamartwiac za wczasu.Rozkaz.
Tak jest Magdalenko!! ;D postaram się nie martwić..
Esia- z tym długaśnym cyklem to tak naprawdę nie wiem co było ??? lekarz powiedział, że miałam malutki pęcherzyk na prawym jajniku- coś jak przetrwałe ciałko żółte?? nigdy tak nie miałam..lekarz stwierdził jeszcze że w tym wieku ( przed 30- stką) to tak może się zdażać...więc tak naprawdę to nie wiem co było przyczyną ??? mam nadzieję że już się to nie powtórzy..
Esia- z tym długaśnym cyklem to tak naprawdę nie wiem co było ??? lekarz powiedział, że miałam malutki pęcherzyk na prawym jajniku- coś jak przetrwałe ciałko żółte?? nigdy tak nie miałam..lekarz stwierdził jeszcze że w tym wieku ( przed 30- stką) to tak może się zdażać...więc tak naprawdę to nie wiem co było przyczyną ??? mam nadzieję że już się to nie powtórzy..
reklama