Elżbietka
mother of two sons&angel
mozesz wziąc paracetamol!! nie bierz aspiryny!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie - sama nie wiem, @ nie widac ale wg owulacji najprawdopodobniej przyjdzie w czwartek, jak nie przyjdzie do weekendu to testuje Tylko że objawów żadnych konkretnych nie mam, troche chwilami pobolewa brzuszek, w krzyżu - jak na @ ale słabiej. Poza tym cały czas jestem...delikatnie mówiąc nerwowa Mój mąż to jest biedny...Ale te objawy mogą być oczywiście na @ Więc na razie cierpliwie czekam żeby nie przyszła. Poza tym nie mam ani jakoś specjalnie obolałych piersi (to juz po owulacji bardziej mnie bolały) - może tylko odrobinę pełniejsze, głowa mnie dziś bolała ale myślę że to pogoda - tak mam czasami bo mam ciśnienie niskie.Elżbietka pisze:ja juz sama nie wiem co myślec...
dziewczyny testujące w najbliższym czasie: macie jakies objawy typowe dla ciązy??