reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no wlasnie sama juz nie wiem Elżbietko...moze sobie tylko wmawiam...???
wydaje mi sie że mam większe piersi i troche inaczej bolą niż zwykle...ale może mi się tylko wydaje??
pobolewa mnie podbrzusze..troche jak na @.. :( ale mam nadzieje że to jadnak nie na @... ;D
mam straszny apetyt! i czuje się senna,ale może to przez ciśnienie...więc widzisz...sama juz nie wiem... :laugh:
a Ty???? ma jakieś objawy???

Dziękuję Ci Elżbietko wezmę paracetamol chyba też powinnam mieć w apteczce.  Kurcze akurat teraz mnie łamie coś czuję, że to grypsko.  

Dobrej nocki wszystkim

no właśnie..to tak jak u mnie..dlatego staram się lekceważyć objawy..po ostatnio to wszystkie wmówiałm sobie, że to na fasolkę, a tak nie było.. :( teraz staram się być ostrożna :)
ale ta nadzieja...i to czekanie.. ::)
Elżbietko- tak bym pragnęła, żebyśmy Wszystkie mogły mieć już fasolki!!

reklama
Elżbietka pisze:
ja juz sama nie wiem co myślec...

dziewczyny testujące w najbliższym czasie: macie jakies objawy typowe dla ciązy??
U mnie - sama nie wiem, @ nie widac ale wg owulacji najprawdopodobniej przyjdzie w czwartek, jak nie przyjdzie do weekendu to testuje :) Tylko że objawów żadnych konkretnych nie mam, troche chwilami pobolewa brzuszek, w krzyżu - jak na @ ale słabiej. Poza tym cały czas jestem...delikatnie mówiąc nerwowa :) Mój mąż to jest biedny...Ale te objawy mogą być oczywiście na @ :(  Więc na razie cierpliwie czekam żeby nie przyszła. Poza tym nie mam ani jakoś specjalnie obolałych piersi (to juz po owulacji bardziej mnie bolały) - może tylko odrobinę pełniejsze, głowa mnie dziś bolała ale myślę że to pogoda - tak mam czasami bo mam ciśnienie niskie.
Zawsze byłam bardzo śpiąca - teraz właśnie duzo mniej niż zazwyczaj, być może to zasługa tego że mam dużo pracy i duze tempo...nie mam czasu przysypiać:) Temperaturka mi na razie nie spada - chyba, bo ostatnio termometr zaniemógł - wymienilismy baterie i parę dni nie mierzyłam a mam nadzieję że teraz działa ok, bo parę dni po prawdopodobnej owulacji miałam cały czas 36,2...dopiero wzielam drugi od mamy i sie okazalo...że mój zaniemógł. Śluz biały tez mam - ale mam go zawsze w drugiej fazie. Podobnie - kłopoty z trawieniem i częste siusianie nie są u mnie diagnostyczne:) bo miewam je często...
Także zasypałam as objawami - nie objawami- czegoś, ale czego nie wiem, ale wg nie nic z tego nie wynika...ALE MAM NADZIEJE NA FASOLKE - taką nie za dużą...żeby za mocno potem nie rozpaczać - wiecie jak to jest ale taką troche mam...

Do góry