reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Jesli się uda to napewno wkleję teścik!!
A teraz to njachętniej bym się położyła spać,a le już dziś tylko spałam, że muszę się troszkę pomęczyć bo w nocy znów będą mnie męczyły koszmary :)
Elżbietko to testujemy razem i napewno nam się uda!!

Oj czekam na ten weekend czekam!!
A jesli się okaże w sobotę, że siedzi we mnie mała fasolka to nie wiem jak wytrzymam cały dzień na zajęciach?
To będą moje pierwsze zajęcia na studiach :) Aż się stresuję troszkę, ale napewno będzie dobrze.
Oby tylko nie było matematyki ;)
Elżbietko, kiedy będe robic teścik to będę również trzymać kciuki za ciebie!!

gratulacje dla wcześnie zafasolkowanych mam?
Jakie miałyście objawy w np. w 1 tydzień po zafasolkowaniu- czy coś czułyście?
Słyszałam że niektóre kobiety już po TEJ NOCY wiedzą =czują że będzie dzidziuś co sądzicie??

DreamsAboutBaby - daj sobie wtedy spokój z wykładami, nie uciekną. A lepiej wyświętuj ten wielki dzień :)

Ja w sobotę idę się przebadać na toxo, trzymajcie kciuki, żeby przeciwciałka we mnie siedziały ;)

Dreams, Elżbietko to ja też poczekam do soboty z testowaniem mam nadzieję, że mnie @ nie uprzedzi.

Wogóle dzisiaj mam dzień fatalny właśnie kończę pracę, dowiedziałam się, że moja przyjaciółka wylądowała w szpitalu - totalne osłabienie organizmu podłączyli jej kroplówkę ech coraz młodsi mają problemy ze zdrowiem.

Agutek na pewno siedzą ja myślę, że obóz rozbiły :)

reklama
Elżbietko, chodziło mi o to, żebym miała przeciwciała, a tym samym była już bezpieczna. Bo jak tak sobie pomyslę, to jako dziecko miałam wiele kntaktów z różnymi zwierzakami na wsi itp. Więc ryzyko że kiedyś chorowałam jest duże. A wyczytałam, że jak raz się ją przebedzie to potem już jest spokój. A to dobre dla kobiety, które są w ciąży, bo się już drugi raz nie zarażą.
Chorować w tej chwili to ja nie chcę za żadne skarby ;)

Do góry