reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
A ja mam od wczoraj taki śluzik leciusieńko podbarwiony krwią :( A temperaturka mi spadła o jakieś 3, 4 kreski :( :( :( Pewnie to @ się zbliża wielkimi krokami! Trzymajcie kciuki oby nie!!!!! Jutro zrobie teścik. Tak bardzo bym chciała zobaczyć dwie kreseczki...

Jetsem tu nowa ale tak poczytalam juz sobie tutaj troszeczke i takze trzymam kciuczki za wszysktkie przyszle mamusie i za te z fasolkami i za te czekajace na II kreseczki!
Bedzie dobrze! :)

no kobietki, pomimo jesieni, bociek nie próżnuje :) :). niech no by tylko spróboał!! tyle nas tu czeka na niego !!
wiecie co mi sie dzisiaj przydażyło?? skończyłam prace, ale do autobusu mialam jeszcze kilka min, wiec postanowilam że poczytam sobie przez te 5 min książeke zęby nie sterczec na przystanku.i... najnormalniej w świecie usnęłam!! oparłam głowe cozłem o biurki i obudziąłm sie godzine późneij!! szok!! tak to jeszcze nie było!

mocno trzymam kciuki za wszytskie testujące!!

magdalenkakol , a ja miałam nadzieje ze razem bedziemy sie cieszyc z naszych fasolek...ale nie martw sie, jeszcz kilka dni i bedzie owu, i baardzo dużo przyjemnych starań! :) ;)

Magdalenko wszystko MUSI być dobrze - pomyśl jeszcze macie kolejny miesiąc na mocne"przytulanie" wiem ,że Wam się uad.
Pozdrawiam
Elżbietko- ja zrobiłam dzisiaj teści i wyszły...II kreseczki ( ta druga trochę jaśniejsza) dla potwierdzenia zrobię jeszcze raz w poniedziałek...ale nie mogę w to uwierzyć...po jednym miesiącu starań....ale mam sposób...
.P :)ozdrawiam

reklama
hej. jestem tu nowa. Staramy sie o dzidziusia od 2 lat(2 ciąże zakończone niepowodzeniem). Mam dziwne objawy w tym cyklu temp.36,7-36,8, piersi troche bolą ale po bokach, szyjka wysoko ledwo co mogę ja dostać i mieciutka. bóle brzucha i kilka razy kłucie w jajnikach. dodam że to mój 24 dzień cyklu. co o tym myslicie

Do góry