reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LANA, a jak twoje badania? Pamiętam, że wspominałaś coś o gorszych wynikach cytologii i miałaś ją powtarzać. Czy wszystko ok? Mam nadzieję, że rozwiązało się pozytywnie :)

reklama
Agutek dzięki za pamięć własnie kończy mi się @ i w poniedziałek idę do gina ponowić cytologie modle się aby wszystko było O.K-ale musi być nie widzę inaczej :)

Lana jestesmy z toba!! bedzie dobrze!!!

I co do sluziku itd...ja pilam Guajazylek i jak widzicie jestem zadowolona:) bo sluziku wczesniej mialam zdecydowanie mniej!:):)

jutro testujecie?juz si eniemoge doczekac!!!:) trzymam kciuki!

Lana...musi i bedzie dobrze. napisz w poniedzialek jak bedziesz wiedziala co i jak

pytanie z innej beczki. jak czytalam forum o poronieniach to wiekszosc kobiet pisze ze miala skrzepy przy tym jak wystapilo krwawienie.
a co jest jak w czasie @ wystepuja skrzepy? czy to oznacza, ze bylo samoistne poronienie?
wiem ze dostalam w tym miesiacu @ ale odczuwam bole i skurcze macicy, nigdy tak nie mialam bo zawsze bol brzucha byl przed @ i w pierwszy dzien wystapienia, nie mialam zadnych skrzepow, a w poprzednim okresie mialam i nie tylko w poprzednim. nie wiem czy to jajniki ale odczuwam je tzn.tak jakby przed owu i strasznie bola mnie plecy, piersi nadal sa ciezsze.

Ja jak stracilam moja faolke w 8 tygodniu to nie mialam nic...tylko minimalne plamienie..ale bylo to obumarcie plodu:(

Co do tego co ci sie dzialo...to ja mialam dokladnie tak samo jak ostatnio chwalilam sie wam dzidzi!! tylko test byl robiony przed @ czego zaluje bardzo! dostalam skurczy zabolalo bardzo i wyleciala tona krwi ze skrzepkiem :(:( pono to bylo wlasnie samoistne poronienie...i niema sie czym martwic bo to ma niestety 50 % kobiet :(

Hej dziewczyny, ja zakupiłam wiesiołek (zimnotłoczony olej z nasion wiesiołka) i działał na śluz pozytywnie, a poza tym ma tez inne raczej pozytywne "skutki" - przynajmniej ma mieć np. redukuje objawy napięcia przedmiesiączkowego, zapewnia prawidłową przemianę materii itd.
A co do skrzepików - ja je miewam nawet jak nie ma mowy o ciąży (często miewałam). Wiecie co to może oznaczać?

reklama
Ja bardzo często tzn zawsze mam skrzepy - mam się martwić??? Ale żeście mnie nastraszyły :-[

ps. u mnie nadal cisza

Do góry