reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć kochane. Ja dzisiaj mam trochę dołek znowu... Temperaturka mi dziś spadła z 37 do 36.6 i kompletnie nie wiem czemu! Cały czas biorę duphaston. Myślałam, że on podtrzymuje progesteron a jak jest podwyższony progesteron to i tempka wyżasz... ::) A Wczoraj pod wieczór miałam temperaturę 37.6. ??? No nic już nie rozumiem... pewnie dzidzi nie ma :(

reklama
Ines skarbie nie popadaj w paranoję !! Wszystko jest w porząsiu głowa do góry i przyciągaj dobre myśli do siebie bo one zaś przyciągają fasolkę!!!!! A wczoraj było bardzo zimno i pewnie sie troszkę wychłodziłaś. Uśmiech :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ines-musisz wierzyc, ze się udało i masz w sobie swoja upragnioną fasolinkę! Do temp podchodz sceptycznie..ja w poprzednim cyklu mierzyłam-mialam cały czas podwyższona a @ przyszła..wiec ..a przeziębiona nie byłam...Wobec tego spadek wcale też nie musi oznaczac braku ciaży. Wierzę, ze sie udało!Ines jestem z Tobą!:)

Ale Wy jesteście kochane! :-* :-* :-*
Tak sobie marzę, żebyśmy wszyyystkie w tym miesiącu ujrzały piękne dwie grube krechy...mmmmmm.... :)
Marzenia czasem się spełniaja ;)

Rusalka pisze:
Agutek, a moze tak już sobie troszkę popróbowac:):):)..(potrenowac;):):):)..a noż jakaś wpadeczka?:) ;D ::)

Rusalko, kusząca propozycja ;) Tak sobie czasami o tym myslę, ale jak na razie rozsądek ciągle wygrywa. Pocieszam się, że to już tylko kilka miesięcy i droga wolna :D

Ines - główka do góry, nie sugeruj się tą temperaturką bo to jest metoda baaardzo zawodna ...musi być dobrze!!!
Magdalenko- Ty ta na pewno w 100 % zafasolkowałaś tak czuję a przeczucia mnie nie mylą
madziujka- wszystko mi tutaj wskazuje że podasz sobie wkrótce "łapiki" z magdalenką a może i ze mna i zafasolkujemy hihihi- ja w to mocno wierzę!!!
Poz :) :) :)drowienia dla wszystkich

I ja Was witam w ten zimy ale słoneczny dzień. Dzięki za słowa otuchy jesteście super, mam nadzieję że macie rację, ale chyba tak bo @ nadal nie ma już dwa ygodnie po terminie, i wógóle mdłości, nudności, biust wielki jak u Pameli Anderson i tak ogólnie źle więc to musi być moja fasolinka tylko pewnie malutka sie urodzi

Mazurek, na pewno będzie wszystko dobrze a dzidzia będzie dobrych rozmiarów. W końcu ma jeszcze całe 35 tygodni, żeby urosnąć na dużego człowieczka ;D

reklama
Mazurek nawet tak nie myśl! To że baba ma przestarzały sprzęt i może do tego wadę wzroku, to nie znaczy że coś jest nie tak!!!! Natura sobie poradzi i maluszek na pewno urodzi się jak trzeba!!!!!! Pozdrawiam!
Ines Trzymam kciuki!! Będzie dobrze!!! Głowa do góry! Pozdrów ode mnie swojego arcycudownego kociaka!! ;D
Magdalenkakol i Madziujka ale fasolkami pachnie aż tu do Białegostoku dociera ;) Nie mogę się doczekać waszych II ;D ;D

Do góry