reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mazurek kochanie nie przejmuj sie.Przeciez ten pierwszy gin powiedzial ze masz powtorzyc test i jak wyjda II to jestes w ciazy.A ten mial stary sprzet i dlatego nic nie widzial.Tak sie nie raz zdarza.W piatek okaze sie ze jest w Tobie piekna fasolka.I zaraz przyjdziesz nam tu wszystko opisac. :) :) :)Glowka do gory.Nie streuj sie bo dziidzi to szkodzi. :)

reklama
Mazurek nic się nie martw! Przecież mogłaś mieć owulację troszkę później, albo fasolka trochę dłużej sobie szła jajowodem. Może być i to fizjologia. Albo ten sprzęt już do bani. Na pewno wszystko jest ok. Nie ma co się martwić na zapas! Na pewno w piątek zobaczysz już swoją fasolkę! I nie stresuj się, bo to szkodzi!!!!!!!!! Jesteśmy z Tobą!!! ; :laugh: :laugh: :laugh:

Mazurek, też tak myślę, że jeszcze nic straconego i pewnie w piątek będziesz bardzo mocno szczęśliwa, bo zobaczysz swoje ukochane maleństwo :)

Mazurek
naprawdę trzeba nocno wierzyć, że wszystko będzie dobrze i na pewno jest ...I modlić sie aby dzidziuś był zdrowy... Wuiara czyni cuda..tak mawia moja mama Powodznia na badaniach w piątek :) :) :)

dobry wieczór dziewczyny:)
hmm ja co dziś zjem tym mi się odbija a teraz mam zgage a piersi mnie leciutko bolą troszke za wcześnie na @ ale nie z boku tylko tak od dołu hmm to chyba nie dzidziuś:( ale za to zatwardzenie mam straszne i na dodatek mam tak jakby rozwolnienie a nie mogę się wyprużnić ehhh

Mazurek- bądź dobrej myśli..nie ma się co stresować, bo jeszcze nic nie wiadomo..zobaczysz, że wszystko będzie dobrze!
lekarze to czasami takie rzeczy wygadują, że aż strach do nich chodzić i się leczyć.. ::) tak więc- głowa do góry! :)

witaj tygryska :) mam nadzieję, że objawy zwiastują fasolkę.. ;)

aj już cio będzie to będzie nie ma co za bardzo pragnąc bo potem można się cholernie rozczarować jak już zaczne mieć mdłości to będe wiedziała że to Fasoleczka Kochana a tak nie chce sobie wmawiać bo potem zostanie tylko rozczarowanie :([

reklama
Do góry