reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

axxa, jestem straaasznie ciekawa co z tej naszej telepatii wyniknie :) :). moze fasolki??!! tak bardzo bym chciała.. ale z drugiej strony boje sei znowu zawieść....

a co do zatwardzeń...hm...tez na to cierpie, ale ostatnio zaczęłam jesc jabłka i poszło ;D

reklama
Witaj Elzbietko.Ja dalej uwazam ze ta zgaga to na ..fasolke.
Ja do dzisiaj nie mialam zatwardzen .Zawsze po rannej kwace poszlam i bylo ok.A dzisiaj nic .Dopiero po jakims czasie sie napielam i poszlo.Ale bylo ciezko.
;) ;) ;) ;)Moze to wszystko na fasolke.

A ja z kolei miałam wczoraj i przed wczoraj lekką biegunkę, a jedliśmy z mężem dokładnie to samo i jemu nic.To chyba objawem ciążowym nie jest!   ??? A dzisiaj zjadłam na obiad zupkę i mało jej nie ... no wiecie... Strasznie mi było niedobrze. Może to od duphastonu. No a piersi mnie strasznie dziwnie bolą. Tak bardzo słabiutko i tak kłują w środku, jak dotykam to nie są jakieś obolałe... No i śluzik mam taki biały, mleczny dość dużo, ale to może znowu od tego leku  ::) ???

magdalenkakol , to MUSI być na fasolke!!

axxa , temp wskazuje mo na nowego człowieka, który sie schował w twoim brzuszku :) :). moja tem sie waha 36,7-37. normalnie tez mam tak okolo 36,4. oj, emocje chyba i mnie znowu dosięnął...!! ale piersi mnie wcale nie bola. nic a nic :(

Ines , jak tez mam dużo tego białego sluziku, nawet troche rozciągliwy, czasmi z grudkami maleńkimi. i jest go duuużo, nawet na papierze toaletowym po siusianiu jest go pełno ::) ::)

co to wyniknie z tego wszytskiego?????

magdalenkakol , a może spróbuj zjesc obie jabłko??

Dziewczyny ale by było cudnie jak bysmy wszystkie w tym miesiacu zostaly mamami!!!!!!!
A wiecie ze mnie sie juz dwa razy snił piekny test z dwoma grubaśnymi krechami? Nie wiedzialam, ze az tak bardzo to przezywam ::) :D

reklama
A oto dlaczego W poniedziałek byłam u gina i powiedziała mi że nic nie widac nawet pęcherzyka,że albo zaszłam w ciążę póxniej niż myślę albo ona ma stary sprzęt, to fakt sprzęt nie jest zbyt dokładny ale ja mam stres już. Zapisałam się na wizytę u największej sławy ginekologicznej w moim mieście, ale termin dopiero za dwa miesiące, zdobyłam komórkę do niego i mężuś zadzwonił a on ma taki dar przekonywania że go poprosił i przyjmie mnie w piątek o 20, a ma takie fajne USG trójwymiarowe super sprzęt więć moze coś zobaczy bo ja już niew iem moze ja w ogóle nie jestem w ciąży tylko mam urojenia

Do góry