reklama
No aż mnie zmroziło! 3 lata stracone przez jakiegoś konowała!!! Ja mam zaufanie do mojego gina - i sporo kobitek twierdzi, że jest dobry. Więc jestem dobrej myśli - cóż, może (jak wszystkie dzieci w mojej rodzinie ) moja fasolka też musi urodzić się zimą?
A dobra diagnoza to podstawa.
A dobra diagnoza to podstawa.
magdalenkakol
Fan(ka)
Madziujka nie martw sie. Takie ojoway moga byc wlasnie tez na fasolke. :laugh: :laugh:
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Tak bardzo bym chciała..........................................................
Ale czuję jakoś inaczej, boli mnie podbrzusze jakbym miała zaraz dostać i chodzę non stop do kibelka i sprawdzam. Zaraz szef zauważy i będzie na mnie inaczej patrzeć
A Ty masz jakieś objawy? Ja też chciałam wczoraj powybijać wszystkich, pokłóciłam się troszkę z Kochanym moim i wogóle komu mogłam to nagadałam. Chyba się poryczę....
Ale czuję jakoś inaczej, boli mnie podbrzusze jakbym miała zaraz dostać i chodzę non stop do kibelka i sprawdzam. Zaraz szef zauważy i będzie na mnie inaczej patrzeć
A Ty masz jakieś objawy? Ja też chciałam wczoraj powybijać wszystkich, pokłóciłam się troszkę z Kochanym moim i wogóle komu mogłam to nagadałam. Chyba się poryczę....
magdalenkakol
Fan(ka)
Madziujka sama nie wiem czy mam jakies objawy.Piresi troche boola.Bardziej ieczorem.Ale na @tez mnie nieraz bolaly.Pryszczy nie mam .Z reguly bylam wysypana niesamowicie.Ale w ostatnum cyklu tez nie mialam.Mam jadlowstret i to moze tylko o czyms swiadczyc.I nie mam werwy do pracy.Zawsze przed @ mialam..No ale sama nie wiem.Wczoraj zrobilam test wyszla jedna.Moglo byc za wczesnie.Teraz czekam do piatku.Jak w piatek nie bedzie @ to robie w sobote rano tescik.Juz musi cos wyjsc.
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Najlepiej odczekać troszkę a będzie się bardziej pewnym. Tak bardzo życzę Ci dzidziusia malutkiego kochanego zdrowiutkiego- z reszta każdej z Was.
A jednak zrobiłaś wczoraj napewno był błędny na bank ja Ci to mówię a wiesz czemu???? Bo nie czekałaś na mnie :laugh:. Teraz poczekaj do piątku i zrobimy razem!
A jednak zrobiłaś wczoraj napewno był błędny na bank ja Ci to mówię a wiesz czemu???? Bo nie czekałaś na mnie :laugh:. Teraz poczekaj do piątku i zrobimy razem!
magdalenkakol
Fan(ka)
Ale mnie rozbawialas.Madziujka kochana jestes.Tak teraz poczekam.
Ja tez zycze Tobie i kazdej z nas malutkiego slodkiego dzidziusia .Oczywiscie najwazniejsze jest zeby byl zdrowy.Najbardziej zycze tego tym dziewczyna ktore staraja sie o pierwsze dziecko.Ja juz mam swoja mala iskierke podla jak cholera ale kochana.Uwazam ze kazdej kobiecie to nalezy sie dzidzius.
Ja tez zycze Tobie i kazdej z nas malutkiego slodkiego dzidziusia .Oczywiscie najwazniejsze jest zeby byl zdrowy.Najbardziej zycze tego tym dziewczyna ktore staraja sie o pierwsze dziecko.Ja juz mam swoja mala iskierke podla jak cholera ale kochana.Uwazam ze kazdej kobiecie to nalezy sie dzidzius.
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Madziujka piewrsza ciaza to byl przypadek.Nie czekalam na nia .Jak spozniala mi sie 4 dni @.To razem z meze zrobilismy test.Wyszly wowczas II krechy i to doslownie w sekundzie.Pamietam ze sie rozplakalam.I z radosci i z obaw .Wiem ze jakbym wowczas nie zaszla w ciaze to pewnie teraz staralabym sie nie o drugie ale o pierwsze dziecko.