reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzięki :) Wiesz, ja jakoś tak zawsze widzę bardziej na różowo niż inaczej - więc też wierzę, że będzie dobrze. Przy dzisiejszej medycynie ::) Ale z drugiej strony patrząc ile babeczek ma diagnozy od roku i dłużej...

reklama
No aż mnie zmroziło! 3 lata stracone przez jakiegoś konowała!!! Ja mam zaufanie do mojego gina - i sporo kobitek twierdzi, że jest dobry. Więc jestem dobrej myśli - cóż, może (jak wszystkie dzieci w mojej rodzinie ;)) moja fasolka też musi urodzić się zimą? ;)
A dobra diagnoza to podstawa.

Witam Dziś :laugh:
Ja mam objawy naprawdę bardzo widoczne ale na @@@@@@ . Brzuch mi spuchł, jak zawsze, trzaskałam nerwami jak zawsze, mam wypryski jak zawsze teraz tylko czekać aż przyjdzie ta @ . Chyba się zakopie

Tak bardzo bym chciała..........................................................
Ale czuję jakoś inaczej, boli mnie podbrzusze jakbym miała zaraz dostać i chodzę non stop do kibelka i sprawdzam. Zaraz szef zauważy i będzie na mnie inaczej patrzeć ;)
A Ty masz jakieś objawy? Ja też chciałam wczoraj powybijać wszystkich, pokłóciłam się troszkę z Kochanym moim i wogóle komu mogłam to nagadałam. Chyba się poryczę.... :(

Madziujka sama nie wiem czy mam jakies objawy.Piresi troche boola.Bardziej ieczorem.Ale na @tez mnie nieraz bolaly.Pryszczy nie mam .Z reguly bylam wysypana niesamowicie.Ale w ostatnum cyklu tez nie mialam.Mam jadlowstret i to moze tylko o czyms swiadczyc.I nie mam werwy do pracy.Zawsze przed @ mialam..No ale sama nie wiem.Wczoraj zrobilam test wyszla jedna.Moglo byc za wczesnie.Teraz czekam do piatku.Jak w piatek nie bedzie @ to robie w sobote rano tescik.Juz musi cos wyjsc.
;) ;) ;) ;)

Najlepiej odczekać troszkę a będzie się bardziej pewnym. Tak bardzo życzę Ci dzidziusia malutkiego kochanego zdrowiutkiego- z reszta każdej z Was.
A jednak zrobiłaś wczoraj ;) napewno był błędny na bank ja Ci to mówię a wiesz czemu???? Bo nie czekałaś na mnie ;) :laugh:. Teraz poczekaj do piątku i zrobimy razem!

Ale mnie rozbawialas.Madziujka kochana jestes.Tak teraz poczekam.
Ja tez zycze Tobie i kazdej z nas malutkiego slodkiego dzidziusia .Oczywiscie najwazniejsze jest zeby byl zdrowy.Najbardziej zycze tego tym dziewczyna ktore staraja sie o pierwsze dziecko.Ja juz mam swoja mala iskierke podla jak cholera ale kochana.Uwazam ze kazdej kobiecie to nalezy sie dzidzius. :) :) :) :)

A jak było u Ciebie z pierwszą ciążą też długo czekałaś? Bo ja nie umię się doczekać!!! Jak powiedziałaś o tym cudzie mężowi?

reklama
Madziujka piewrsza ciaza to byl przypadek.Nie czekalam na nia .Jak spozniala mi sie 4 dni @.To razem z meze zrobilismy test.Wyszly wowczas II krechy i to doslownie w sekundzie.Pamietam ze sie rozplakalam.I z radosci i z obaw .Wiem ze jakbym wowczas nie zaszla w ciaze to pewnie teraz staralabym sie nie o drugie ale o pierwsze dziecko.
;) ;) ;) ;)

Do góry