reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Życzę powodzenia dziewczyny w tesytowaniu...ja ROBIĘ TEŚCIK W NIEDZIELĘ...JESZCZE TYLKO 5 DŁUGICH DNI....i pewnie znowu rozczarowanie...mam córcię 3,5 roku i z nią zaszłam w ciążę za pierwszą próbą, zobaczymy co będzie teraz...
Bużiaczki na powitanie tego pochmurnego poranka :) :) :)

czesc dziewczyny, od miesiaca z hakiem staramy sie o bebiko .... i czuje sie bardzo dobrze wprost wysminicie , staram sie nie nastawiac na szybki sukces ale dzisiaj rano naciagnela mnie na wymioty pasta do zebow :laugh:
moze to juz ?
czy ktoras z was tak miala?

byloby fantastycznie :laugh: :laugh: :laugh:
mimo to nie nastawiam sie , malo sie udzielam na forum ale sledze bardzo intensywnie wiekszosc watkow .....
czasami trudno jest czytac jak ktos wyczekuje malenstwa a mimo wszystko jego jeszcze nie ma......ale wierze ze kazda z dziewczyn na forum wkoncu bedzie miala upragnioną fasolke ktora bedzie kopac w brzuszek!!! :)
mysle ze jeszcze poczekam z testowaniem , nie chce sie zozczarowac bo poza tym malym incydentem nic kompletnie mi nie jest .... nie czuje zadnych zmian

Powodzenia w testowaniach!!!
Majka super ze @ niema!!! i tak trzymac!!! testuj w piatek jak nie przyjdzie!!!:):):) ale byloby superowo!!!
Rusalko!cytrynka syropek i do lozeczka!!!:)

Witam Was serdecznie :)
Ja dzisiaj mam jakieś takie leciusienki mdłości od rana no i troszkę mi się w głowie kręci. Do tego pobolewa mnie znowu dół brzucha no i piersi... Mam nadzieję to nie na @! Oby nie przyszła!!!! Tzn. nie przyjdzie dopóki jej nie pozwole ;) biorę w tym cyklu duphaston aż do 27 września (tak jak kazał gin) a chyba przy duphastonie @ nie ma prawa przyjść, prawda?
No ale jak 27 będzie tylko jedna I to odstawiam i zaczynam starania od nowa :( Jejku to jeszcze 7 dłuuuuugich dni oczekiwania! :(  ::)

Witajcie dziewczyny! U mnie piękna szarówka. Skorzystałam z resztki wakacji i wstałam o 10.30 ;D Wakacje - piękna rzecz. Trzymam za was kciuki! Mi się tym razem nie udało, ale wam się po prostu MUSI udać! Testujcie i dajcie znać co i jak!
Esia Ja również witam! Zdążyłam już tak polubić dziewczyny że nie można mnie od kompa oderwać! :) :) :) Pozdrawiam! Życzę udanego "powracania" do rzeczywistości z urolpu! ;)

reklama
a wiec jesli chodzi o testowanie to sprobuje w przyszlym tygodniu :laugh:
zobaczymy :laugh: :laugh: :laugh:
ktory z testow jest najbardziej wiarygodny?

Do góry