reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj jak cudnie :) Tyle szczęścia :) Izabelko pewni Cię już zanudzę tym razem ale :GRATULUJĘ :) Monia ja też dołączam się do Twojeg pytania :) Strzał w dziesiątkę :)
Elżbietko ja też się strasznie z Wami zżyłam i równie mocno przeżywam każdą dobrą jak i smutną wiadomość jakimi dzielimy się między sobą... myślę że to naturalne że tak nas ucieszyło zafasolkowanie Izabelki :) wkońcu jesteśmy w jakimś sensie rodzinką, prawda :) Przynajmnie ja Was uważam za rodzinkę :)
Cmok :-*

reklama
Dodeczko Ty nie miej nadziei tylka badz pewna  8) bo ja jestem pewna, ze predzej czy pozniej sie uda bo jak to juz kiedys podkreslalas , Bozia wie kiedy i na Nas przyjdzie czas :)

Buziaczki kobietki  :-*

Super że jesteście ze mną :laugh: :laugh: :laugh:
Co do obiawów to tylko bolące piersi i to inaczej jak przed @ bo jakby nabrzmiały po bokach i inaczej bolą...uff ciężko to wytłumaczyć. No i od jakiś paru dni jestem głodna-często.. Co do reszty to narazie nic.Wszystko przede mną :)
A moje maleństwo ma już serduszko i rączki itd ma jakiś miesiąc. Mama wpadła w euforię i powyciągała ciuszki dla maleństwa bo mam 7 letniego brata i mama chowała co lepsze ciuszki. Mój śpi bo z tatą oblewał. Ogólnie z mojej strony to już cała rodzinka wie.
No ale chciałam zauważyć, że też jesteście jakby moją rodzinką, bo dowiedziałyście się o maleństwie zaraz po mężu :D pozdrawiam was i pomodlę się dzisiaj abyście też szybko zaznały tego szczęścia. Buziaczki

IZABELKA szczesciaro super masz,ciesze sie razem z Toba :) to takie wspaniale, ze mozemy sie wszystkie tak wirtualnie" przytulic do serducha" na forum BB. Rzeczywiscie , czasem nawet przyjaciolce tyle nie powiem- tak na biezaco- jak Wam.
Moja przyjaciolka jest na razie poza moim zasiegiem... bo wyjechala , ale jak wroci to pogadamy. Ciesze sie z obecnosci Waszej :D obecne i przeszla mamusie!!!

Ojej..co czytam posty od Izabelki to mi łzy lecą ciurkiem hihi :D :D
Ale to fajnie widać to bijące od niej szczęście!!!!
Izabelko wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej dzidziolki. No to teraz legalnie możesz zacząć myśleć o innych sprawach, o których wcześniej rozmawiałyśmy na forum, jak np. imię, rozglądać się za wózkami, ciuszkami...hihi.. Ale Ci zazdroszczę ;)
Powodzenia!!!

Izabelko mam taka cicha nadzieje ze podzielisz sie z nami w jakims stopniu ze swoja dzidzia i wkleisz nam TU pierwsze zdjecie swojej pociechy :) .... ja teraz mykam do pracki a Ty wypoczywaj i jeszcze wypoczywaj :) buziaki  :-*

Trzymajcie sie moje Drogie Panie i fasolkujemy  :laugh: do uslyszenia  :-*

Mam cyfrówkę więc najpierw pooglądacie brzuszek a potem moje maleństwo :D
A propos meża-siatki mi nie pozwolił nieść hihi. Mówi że zza cieżka!!! Przecież na zakupy i tak będę chodzić. Też się strasznie cieszy wczoraj był oszołominy dziś chyba do niego dotarło :D

reklama
Dobrze Agnezzz mówi..od ciebie emanuje ciepło..radosc szczeście..i jak czytam..az tak miło..ciepluchno koło serduszka sie robi:)! Ciesze sie b. i życzę wszystkiego naj..Nie opuszczaj nas!:)

Do góry