reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agnezzz te lezki to nie beznadziejnosc , te lezki to ze szczescia ze ktorej z Nas sie w koncu udalo :) a co za tym idzie .... fluidy od Izabelki poleca na Nas i ..... tak sobie to tlumacze ;)

Izabelka jeszcze raz gratulacje... i dolanczam sie do pytania od Agnezzz i Dodeczki jakie to uczucie ?? 8)

reklama
No w tym przypadku to na pewno wzruszenie - co do tego nie ma wątpliwośći :D :laugh:, ale ostatnio ciągle albo płaczę, albo krzyczę, jak już krzyczę to bardzo mocno....a to już jest beznadziejne hihi....przydałby mi się urlop, ale na razie mogę o nim tylko pomarzyć :|

A wiesz ze ja mam podobnie , jak nigdy, zawsze mowiono mi ze jestem okazem usmiechnietego czlowieka , a tu zonk ...ostatnio nic tylko dolek, usmiech, placz, usmiech, krzyk, usmiech.... i tak na zmiane ...

Tragedia nie???
Może to pogoda jakoś tak wpływa ? Ja już nie poznaję siebie i szczerze to mam sama siebie dość już. No ciągle krzyk krzyk, płacz, nerwy....chwila usmiechu i od nowa jechane... :|

Dziewczyny ja też mam ostatnio takie "zmiany" to napewno przez pogodę :( Dzisiaj u nas taka paskudna że żyć się odechciewa... :p Kiszka poprostu :p

Mnie sie tez wydaje ze to wszystko przez ta pogode .... raz ladnie raz brzydko , to tak jak ze mna ...raz usmiech , raz nie :D ...

No coz bedziemy musialy to jakos przezwyciezyc te nasze humorki  8) , macie jakies pomysly  ??? bo ja jak narazie to nie wiem co mam ze soba robic ... jedynie ciesze sie ze mi neta nie zabrali i moge z Wami pogawedzic :)

Izabelkotak strasznie sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!o malo sie nie rozplakalam!!
jestem szczesliwa razem z toba!!
przekaż nam mnóstwo tych pozytywnych fluidów!!
GRATULACJE IZABELKO

no jak zobaczyłam to zatkało mnie na sekundę, spojrzałam na mężulka a i jego zatkało ;D popatrzeliśmy na siebie i jeszcze raz na test mi się micha jażyła i zresztą jaży do tej pory!!!! W głowie tylko myśl udało się będziemy mieli maleństwo!!!
I nie mogłam uwierzyć a zaraz do pracy i o niczym innym nie mogłam myśleć. Kupiłam test i zrobiłam drugi-i znowu II :) i znowu radość. I śmieję się cały czas. I jest cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izabelkościskam cie mocno, tzn nie za mocno żeby faolki nai przestraszyć :)
niesamowite ze można tak sie cieszyc szczesiem kogoś, kogo nigdy nie widziałam.
to ile tygodni juz ma dzidzia??

reklama
Izabelko to moze nam teraz na swiezo rzucisz jakie mialas objawy i dalej masz itd??Informacja z pierwszego zrodla ;) hehe  :p

a tak poza tym to do teraz mnie sciska w brzuszku tak sie ciesze z Twojego szczescia i pewnie powiem to jeszcze pare razy, ale tak prawda  :laugh:

CIESZE SIE!!! bo to takie pozytywne wibracje  :)

Do góry