Vitall - Doda
Fanka BB :)
pluskwa pisze:Jak dziewczeta, widac u ktorej jakies znaki, ze fasolka zakielkowala ?? Jejq nawet nie wiecie jak chcialabym dzisiaj uslyszec juz te piekne słowa od ktorej z Was, a najlepiej od Wszystkich :laugh: a ktore brzmialyby "Jestem w ciazy" .... naprawde jestem tutaj z Wami od niedawna a czuje sie jakbym byla od zawsze i Wasze szczescie bedzie rowniez moim szczesciem, bo wiedzac ile dzidzia dla kogos znaczy, niedarady nie cieszyc sie razem z Nim ...
Izabelka mam ogromną nadzieję że wyjdzie pozytywny Trzymam straaasznie mocno kciuki za II
Monia nie uwierzysz ale ja też jakieś 40min temu pomyślałam sobie: "wejdę na BB może któraś ma dobrą wiadomość że zaciążyła ???" no i jestem ;D
Wiecie co dziewczyny, ja myślę że jak tak dalej będzie tak sprzyjająca hormonkom i naszemu świetnemu samopoczuciu pogoda to już nie długo zmienimy temat tego forum na "kiedy termin porodu" :laugh: :laugh: :laugh: Obym miała rację ;D Trzymam kciuki za Nas wszystkie
PS Ja też już nie wyobrażam sobie bez Was życia i nie zaglądania na BB... NIE MA MOWY żebym się z tąd ruszyła