reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

pluskwa pisze:
Jak dziewczeta, widac u ktorej jakies znaki, ze fasolka zakielkowala ?? Jejq nawet nie wiecie jak chcialabym dzisiaj uslyszec juz te piekne słowa od ktorej z Was, a najlepiej od Wszystkich :) :laugh: a ktore brzmialyby "Jestem w ciazy" .... naprawde jestem tutaj z Wami od niedawna a czuje sie jakbym byla od zawsze ;) i Wasze szczescie bedzie rowniez moim szczesciem, bo wiedzac ile dzidzia dla kogos znaczy, niedarady nie cieszyc sie razem z Nim :) ...

Izabelka mam ogromną nadzieję że wyjdzie pozytywny :) Trzymam straaasznie mocno kciuki za II
Monia nie uwierzysz ale ja też jakieś 40min temu pomyślałam sobie: "wejdę na BB może któraś ma dobrą wiadomość że zaciążyła ???" no i jestem ;D
Wiecie co dziewczyny, ja myślę że jak tak dalej będzie tak sprzyjająca hormonkom i naszemu świetnemu samopoczuciu pogoda to już nie długo zmienimy temat tego forum na "kiedy termin porodu" :laugh: :laugh: :laugh: Obym miała rację ;D Trzymam kciuki za Nas wszystkie :)
PS Ja też już nie wyobrażam sobie bez Was życia i nie zaglądania na BB... NIE MA MOWY żebym się z tąd ruszyła :D :D :D

reklama
Ja jak już kiedyś pisałam zaglądam tu przed i po pracy :) najlepiej mam w pn i wt bo jestem wcześniej od męża :) a w środę kończę późno więc tylko wieczorkiem :) Za to w czwartek przed i po (tylko muszę wybłagać pół godzinki od mężulka) i to samo w piątek :)

Dadeczka no widzisz , już nam sie udziela, te same mysli .... te same pragnienia, moze i ten sam termin bedzie ;) ...

Izabelka nie wazne kiedy jestes , wazne ze jestes z Nami a my z Toba  :) a co do tesciku to plosem tak w serduszku zebys byla jutro najszczesliwsza z najszesliwszysch :), potem rzucisz na Nas czar i zalozymy watek "jak te maluchy w brzusiu sie wiercą" ;)
a wracajac do tematu, ktory poruszylas, to jak dobrze, ze my z mezem mamy dwa osobne kompy i w kazdej wolnej chwili moge wejsc do Was i pogawedzic :) .... a i moj maz nawet zaczal pytac sie ktora z Was jest zafasolkowana i kazal Was pozdrwoic :) ...wic pozdrowienia od Krzysia  ;D

czary mary , hokus pokus ...fasolkujemy  8)  :D

buziaki  :-*

Dadeczka no wiesz szczesciem juz mozna nazwac to ze sie spotkalysmy :) .... a co do terminu to by bylo mucioooos ;D

Jestem przygnebiona. To moj 24 dzien cyklu, tempka nadal sie utrzymuje na poziomie 36.9-37.0, ale jakos stracilam nadzieje na dzidzie bo nie mam takich objawow jakie z reguly towarzysza innym dziewczynom - bolace piersi czy biale, wodniste uplawy. Smutno mi :(

Monia wiesz cuda się zdarzają :laugh: :laugh: :laugh:
alex28 nie smuć się bo to poprostu mija się z celem, wiem że łatwo się mówi, ale ja też wcześniej łapałam straszne doły, jak nic ze starań nie wychodziło. Ale naprawdę trzeba zaufać Bogu i kochać się ... kochać ... a On naprawdę obdaruje nas dzidzią wtedy jak nie będziemy się tego spodziewali... po to żebyśmy byli podwójnie szczęśliwi :)
Co do objawów to nie musisz mieć żadnych by okazało się że jesteś w ciąży :) brzmi śmiesznie ale to prawda :) Każda kobieta przechodzi ciążę w inny sposób, objawy to tylko podobieństwo i jakiś znak dla nas... choć coraz częściej objawy "wytwarza" nasz psychika i nagle okazuje się że nie jesteśmy w ciąży :/ Moja sąsiadka nie miała ŻADNYCH objawów, dopiero jak okres się zaczął spóźniać zrobiła test i wyszedł pozytywny :) zresztą wcześniej dziewczyny pisały o różnych przypadkach, więc różne figle płata natura :)
Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :) I nie poddawaj się, głowa do góry, mężusia za rączkę i do łóżeczka pokochać się :) Pozdrawiam :)

Dodeczko masz rację!!
alex28 nie warto byc pesymistkę na zapas! zwaszcza że to 24 dzień cyklu! jeżeli jestes w ciąży, to od okolo tygodnia, wiec ja by tu nie patrzec za wczesnie na objawy. a temeraturka jest ok jak na faze lutealna, czyli poowulacyjną ew ciążę, czego Ci z całego serca życzę!
zostań z nami, bedzie ci weselej!!

reklama
Dziewczyny mam pytanko, bo nie wiem czy to normalne czy iść do lekarza (a nie chcę !!!): 3 dnia spóźnia mi się @, ale brzuch boli mnie jak w czasie okresu... OKROPNIE :( :( :( czy to normalne ??? Pierwszy raz mi się spóźnia okres, w ciąży napewno nie jestem to nie wchodzi w grę, ale dlaczego tak bardzo boli brzuch ??? a @ nie widać :( Ja chcę być już po @ !!! HELLLLLLLP !!!

Do góry