reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ostatnio w pracy przyszla przyszla kobieta w 7 tygodniu ciąży. ciąży niechcianej, bo ... i powiedział że robi wszystko żeby poronić, łyka wszystkie tabletki jakie ma, "wczoraj łyknęła całe opakowanie pigułek antykoncepocyjnych" i co może zrobić jeszcze? dziewczyny, o mało sie nie rozpłakałam!!przcież mało zę krzywdzi siebie, to jeszcze tą niewinną istotkę, przecież od tych różnych tabletek może sie urodzić z różnymi wadami!!i to kobieta która ma już dziecko!!po prostu wielki szok!jeszce teraz nie moge dojsc do siebie.

-brak słow....Ja bym taką tak w łep strzeliła, ze wybiłaby sobie te bzdury z głowy i zaczęła się leczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wariatka jedna..nie nadawałabym sie do służby zdrowia..i przy kontaktach z tego typu kobietami...zbyt duży nerwus ze mnie..

Nam Pan Bóg wynagrodzi oczekwianie na dzidziusia..zobaczycie jakie słodkie maleństwa pod serduszkiem niedługo będziemy nosily..:)..Ja w tym roku chcę już zaciażyc..nie zmienie zdania meżusiu:):):)

reklama
no tak..tak to jest jak ktoiś nie umie cytować..:)>..to nad "Cytuj"..to Elżbietki słowa:):)

wiesz, Dorciu, ja tak srednio dwa razy w tygodniu spotykam takie kobiety(?!). az mnie serce sie kraje ajkslycham takiech okrucieństw, ale co ja moge zrobic?probuje, usiadamiam, ale ona nie moze teraz miec i juz, nie zdaja sobie sprawy że to dziecko, jak je usunie, nie urodzi sie nigdy!!

Elżbietka teraz ja spytam ... gdzie pracujesz jesli mozna wiedziec?

A wracajac do tematu, ktory zostal poruszony i nie jest zbyt przyjemnym tematem, ale jest prawda i mozna powiedziec ze czestym zdarzeniem, to kiedys przyszla do mnie kobieta w 9 miesiacu ciazy- podpita i cyt." dawaj k*** kase bo musze leciec do szpitala bo to cos chce wylezc" .... poczulam odraze do tej kobiety, a zarazem wspolczucie ... i naprawde brak mi slow ....

zastanawiam sie po dzien dzisiejszy co sie stalo z tym dzidziusiem :(

nie no, nie moge nawet pisac o takich przypadkach, choc wiem ze powinno sie mowic o nich, bo byc moze dotrze do tych "tepych kretynek", ze krzywdza ta mala istotke, jak i sama siebie .....

NIE MOGĘ TEGO WSZYSTKIEGO POJĄĆ... mam za mały rozum... i wiecie dziewczyny ja myślę że uszanować dar jakim jest danie życia "nowej istocie" mogą tylko kobiety którym los płata takie figle jak nam...
Pozdrawiam

eHhh... dokladnie to jest jeden wielki szok .....

No to moze co by sie bardziej nie dobijac - zmienmy temat.... Jak dziewczeta, widac u ktorej jakies znaki, ze fasolka zakielkowala ?? Jejq nawet nie wiecie jak chcialabym dzisiaj uslyszec juz te piekne słowa od ktorej z Was, a najlepiej od Wszystkich :) :laugh: a ktore brzmialyby "Jestem w ciazy" .... naprawde jestem tutaj z Wami od niedawna a czuje sie jakbym byla od zawsze ;) i Wasze szczescie bedzie rowniez moim szczesciem, bo wiedzac ile dzidzia dla kogos znaczy, niedarady nie cieszyc sie razem z Nim :) ...

pozdrawiam i buziaki  :-*

Monika :)

reklama
Do góry