reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Blondpaltyna to naprawdę fajnie, ze Patrysia tak dobrze się rozwija:-) ciesze sie razem z Tobą:-)

Kawiatuszqu tak jak Agusia szaunuje twoją decyzję i chyba na swój soposób rozumiem... trzymam kciuki za to, zebysz szybciutko mogła wrócić do nas z dobrymi wiadomosciami:-) odpocznij kochana:*

Witam dziewczynki :) Jestem trochę skołowana.. @ powinna być w sobotę, najpóźniej w niedziele, a tu cisza.. Zrobiłam dziś rano test, jednak tylko 1 kreska :-( Wiem, że parę dni spóźnienia to żadne spóźnienie, ale dziwi mnie jedno: zawsze na tydzień przed @ miałam silne bóle podbrzusza i piersi- nie mogłam ich dotknąć, a teraz nic, w ogóle się nie czuję jak na @. Poczekam do niedzieli i zrobię drugi test. Może pierwszy teścior się mylił..

Hej. U mnie pięc testów się myliło. W końcu odpuściłam poczekałam dwa dni i zrobiłam ostatni jaki miałam zbunkrowany w domu - clearblue - więc +/- innego wyniku nie pokazuje i nie dopatrywałam się kreseczek, cieni ccienia tylko zobaczyłam +. Siadłam i popłakałam się, jak już doszłam do siebie poleciałam na betę. Jutro idę ją powtórzyć i za tydzień znów. Objawy? Od owu ćmienie w brzuchu, pobolewanie jak na @, ciągnięcie i kłucie w jajnikach. dwa dni przed terminem @ zaczęły mnie piersi bojeć, ale ja mam tak zawsze. W dniu @ piersi jak poobijane, cała klatka piersiowa od góry do dołu jak jeden wielki siniak, no i w tym dniu podczas porządków piersze zasłabnięcie i mdłości, oblałam się zimnym potem i musiałam poleżeć. Teraz doszła niewielka zgaga, z bety i moich wspomnień wychodzi 3 tydzień.:-) choć boję się jeszcze cieszyć, bo rok walczyliśmy (mam PCO)

Tuesday gratulację :* Trzymam kciuki aby wszystko było ok :) Teraz musisz dużo odpoczywać :)

U mnie nadal brak @.. To już mija 33 dc, a ostatnio miałam jak w zegarku co 27 dni.. Boję się, że to przez pracę: zaczęłam pracować przy drobiu i przez cały dzień pracuję w chłodni, a jak wyjdę na pole to upał.. Jest duża zmiana temp. Poczekam do poniedziałku. Jak dalej nie będzie @ to odwiedzę lekarza.

tuesday mam w sumie takie objawy jak Ty poza małym a jakże znaczacym szczegółem... WSZYSTKIE TESTY DOMOWE NEGATYWNE.
byłam u lekarza oni nie zrobia mi bety z krwi. uparli sie i koniec... musze szukac prywatnej kliniki... @ spóźnia się 9 dni... normalnie nigdy sie nie spóźniała... martwie się...

witam
czy bóle w dole brzucha 10 dni po owulacji to mogą być objawy już ? było celowanie w tym miesiącu akurat w owulacje i mam cichą nadzieje ale nie chce sie nakręcać bo podobno w tak wczesnym stadium nie ma objawów ?

Lumina różnie to bywa, niektóre kobiety czują że to już wcześniej - instynkt podobno. Można się też nieźle nawkręcać. A ból w podbrzuszu może świadczyć o zagnieżdżeniu zarodka albo o zbliżającej się @ - różnie to bywa. Póki co to spokojnie poczekaj do końca cyklu.

reklama
Witam moje kochane kobietki postanowilam was odwiedzic ale nie bede nadrabiala bo nie jestem w stanie,napisze tylko co u mnie i mam nadzieje ze niedługo do Was wróce a wiec szukam nowej pracy teraz z Miskiem bylismy wypoczac w nszych Polskich górach miło spedzilismy czas i aktywnie.Jednym plusem tego wyjazdu było to ze nie liczyłam dc ani nie mierzyłam tempki,wogole staram sie nie przywiążywac do tego uwagi,teraz jestem jakos przed @ ale nie wiem dokładnie ile:)
woem tylko ze owu mialam dosyc pozno a co u was kochane juz tesknie za wami:)męzus nie uwiezył ze odeszłam z forum ale musialam za duzo myslalam moja psycha juz glupiala a i tak na marginesie jestem juz brunetka pozdrawiam zycze wszystkiego dobrego kochane buziaki

Do góry