blondplatyna
Fanka BB :)
Kamia ciuszków mamy strasznie dużo i to różnych, bo moja teściowa szaleje, a ciężko jej przetłumaczyć że maluszek we wszystkim nawet nie zdąży przechodzić. Kazałam jej zacząć kupować pieluchy - to chyba rozsądniejsze. A powiedz prałaś ręcznie ciuszki czy w pralce w proszku? Bo gdzieś słyszałam, że na początku trzeba wyprać pierwsze ciuszki w płatkach mydlanych, ja i tak pewnie będę prała w pralce.
Wózek wybraliśmy taki 3w1 RECARO AKUNA SUPER OKAZJA DUDEK W-WA (1479859453) - Aukcje internetowe Allegro , niektórzy mówią że niepraktyczny, ale dla mnie jest strasznie lekki i taki malutki, pomimo sporej gondoli. No i najważniejsze, że składa się jak parasolka, na co nam najbardziej zależało.
Mojemu Ł. podoba się takie łóżeczko jakie masz Ty, ale to jeszcze mamy trochę czasu żeby kupić. Narazie musimy wyremontować pokój i nie chcemy się zagracać. Też myślałam o kołysce ale niestety nie mamy już gdzie postawić.
Ale się rozpisałam.
Buziaki dla wszystkich
Wózek wybraliśmy taki 3w1 RECARO AKUNA SUPER OKAZJA DUDEK W-WA (1479859453) - Aukcje internetowe Allegro , niektórzy mówią że niepraktyczny, ale dla mnie jest strasznie lekki i taki malutki, pomimo sporej gondoli. No i najważniejsze, że składa się jak parasolka, na co nam najbardziej zależało.
Mojemu Ł. podoba się takie łóżeczko jakie masz Ty, ale to jeszcze mamy trochę czasu żeby kupić. Narazie musimy wyremontować pokój i nie chcemy się zagracać. Też myślałam o kołysce ale niestety nie mamy już gdzie postawić.
Ale się rozpisałam.
Buziaki dla wszystkich