reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj złapać się z Wami...:-D
Mam coraz mniej siły i mogła bym z łozka nie wychodzić:zawstydzona/y: uprałam wczoraj ubranka te co miałam i wcale nie jest ich tak malutko:-p
Dziewczyny coraz rzadziej tu zaglądacie
9 powiedza kiedy wracam do szpitala

Karola&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja mam w brzuchu 2 maluchy:)

reklama
Czesc dziewczynki.A ja juz coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,ze mam fasolke:) wprawdzie okres powinnam dostac jutro choc co miesiac dostaje wczesniej a nadal nie mam i nic nie zapowiada tego.Zawsze byłam bardzo znerwicowana i miałam napiecie przed @,a teraz nic.Za to wciaz bym spała,mam wieksze piersi,sa pełniejsze,wejscie do pochwy całe zasinione no i w pachwinach czuje cały czas rozciaganie...czasem tylko zakluje mnie raz lewy raz prawy jajnik ale to rzedko i odrobine.W nocy tylko mialam taki skurcz na srodku podbrzusza,ale szybko przeszedł.I do tego to przeczucie:-)mam nadzieje,ze mnie nie zawiedzie.Jesli jutro @ nie przyjdzie to bede testowac w wekeend...:-) miejmy nadzieje

Ale jesli tescik pokaze 2 kreski to zaraz z nimi pojawi sie strach zeby znowu nie bylo jak 3 lata temu kiedy poroniłam 2 ciaze pod rzad...Choc mysle,ze wtedy moglo to byc przez tabletki anty,paliłam i ogolnie malo o siebie dbałam...Od 2 lat nie zazywam tabsów,nie pale tez tyle,od 4 miesiecy zazywam kwas foliowy...moze tym razem Bozia da mi bejbusia:tak:

reklama
własnie dostałam takie brazowe plamienie zobaczymy jak bedzie czy bedzie krew @ czy nie....nic mnie nie boli tylko ciagnie mnie w pachwinach,a dzis mam termin @

Do góry