reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
pewnie ze wiarygodny ty jeszcze mas watpliwosci
Martusia85
KochanA TYLE po terminie jest wiarygodne o każdej porze-nad czym ty się jeszcze zastanawiasz
Gratulacje!
Gratulacje!
kwiatuszekq20
dokładnie jest tu ktos?
karola1388
Poprostu żyj...
Witam wszystkie forumowiczki.Chciałam sie podzielić z wami moimi objawami i zapytać co o tym sądzicie.Mianowicie z jakieś 2,5 tyg temu podczas stosunku z mężem troche spermy dostało sie do mojego wnetrza.Teraz od kilku dni zauważyłam,ze pobolewają mnie piersi po bokach i sutki.Jestem senna i ogólnie nie chce mi sie nic,ogarnia mnie nie moc....Zastanawiam sie czy to moze sugerować ciążę czy może zbliżajacy sie okres.Ostatni miałam 4go lutego dodam,ze mam nieregularne @.Wczoraj byłam u gina,ale nie w sprawie podejrzeń na temat ciąży tylko poprostu przebadać się.Nie mówiłam mu o swoich podejrzeniach bo sadze,ze i tak nic by mi nie powiedział bo za wcześnie.Moje pytanie do was jest takie czy mogłam zajść??? Czy świeża sperma,która była na palcu męza a ktory pozniej włozyl mi do pochwy może przyczynić sie do ciąży???Straciłam juz 2 ciaze kiedys i teraz boje sie bardzo...Dodam,ze miałam dni płodne najprawdopodobniej.Była bym wdzięczna za odpowiedzi.Pozdrawiam
kwiatuszekq20
nie wiem wszystko mozliwe ale niektórym dziewczyna trudno zajsc w ciąze nie wiem do których ty nalezysz ,robiłas test mysle ze juz cos powinno wyjsc ilo dniowe najdłuzej mialas cykle?
karola1388
Poprostu żyj...
hmm..najdłuzszy chyba 32-diowy...tak mysle,ale nie jestem pewna.gdzieś czytałam,ze nawet odrobina wystarczy
karola1388
Poprostu żyj...
a testu nie robiłam...czekam do okresu nie chce sie rozczarować zbyt wczesnie...ale myslisz,ze nawet w taki sposob moglo dojsc do zapłodnienia??? dodam,ze tej spermy było dosc sporo...
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze laseczki
Veronica BOOSKI TEN TWÓJ SYN:-) a te miny!! SUPER!
Karola wystarczy jeden plemnik a czy się poszczęściło i zaskoczyłaś na prawde trudno powiedzieć bo @ i wczesna ciąża maja podobne objawy.Kiedy masz termin@??
Dziewczyny mam 125cm w pasie i rosne w oczach
Veronica BOOSKI TEN TWÓJ SYN:-) a te miny!! SUPER!
Karola wystarczy jeden plemnik a czy się poszczęściło i zaskoczyłaś na prawde trudno powiedzieć bo @ i wczesna ciąża maja podobne objawy.Kiedy masz termin@??
Dziewczyny mam 125cm w pasie i rosne w oczach
reklama
Martusia85
Dawno Cię nie było-jak się czujesz?