reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam wszystkie forumowiczki.Chciałam sie podzielić z wami moimi objawami i zapytać co o tym sądzicie.Mianowicie z jakieś 2,5 tyg temu podczas stosunku z mężem troche spermy dostało sie do mojego wnetrza.Teraz od kilku dni zauważyłam,ze pobolewają mnie piersi po bokach i sutki.Jestem senna i ogólnie nie chce mi sie nic,ogarnia mnie nie moc....Zastanawiam sie czy to moze sugerować ciążę czy może zbliżajacy sie okres.Ostatni miałam 4go lutego dodam,ze mam nieregularne @.Wczoraj byłam u gina,ale nie w sprawie podejrzeń na temat ciąży tylko poprostu przebadać się.Nie mówiłam mu o swoich podejrzeniach bo sadze,ze i tak nic by mi nie powiedział bo za wcześnie.Moje pytanie do was jest takie czy mogłam zajść??? Czy świeża sperma,która była na palcu męza a ktory pozniej włozyl mi do pochwy może przyczynić sie do ciąży???Straciłam juz 2 ciaze kiedys i teraz boje sie bardzo...Dodam,ze miałam dni płodne najprawdopodobniej.Była bym wdzięczna za odpowiedzi.Pozdrawiam

nie wiem wszystko mozliwe ale niektórym dziewczyna trudno zajsc w ciąze nie wiem do których ty nalezysz ,robiłas test mysle ze juz cos powinno wyjsc ilo dniowe najdłuzej mialas cykle?

a testu nie robiłam...czekam do okresu nie chce sie rozczarować zbyt wczesnie...ale myslisz,ze nawet w taki sposob moglo dojsc do zapłodnienia??? dodam,ze tej spermy było dosc sporo...

Cze laseczki:-D

Veronica BOOSKI TEN TWÓJ SYN:-) a te miny!! SUPER!

Karola wystarczy jeden plemnik:tak: a czy się poszczęściło i zaskoczyłaś na prawde trudno powiedzieć bo @ i wczesna ciąża maja podobne objawy.Kiedy masz termin@??

Dziewczyny mam 125cm w pasie i rosne w oczach:-D

reklama
Do góry