reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

basieńsko co ty tak duuuzo spisz???? liczylas ile h dziennie??:) a wogole jak sie czujesz kochana??:*
kamila wózek świetny:) fajnie tak kupowac dla dzidzaka nie??:) ja mam takiego hopla na punkcie mojego kacpra ze wole jemu cos kupic niz sobie:) to normalnie choroba jest:D
weronica nie wyslalam ci tych probek bo nie mam kiedy ale postaram sie to zrobic jak najszbciej:*

reklama
Od ponad tygodnia nie przespalam normalnie calej nocy, spie po kilka godzin w nocy a popoludniu mnie trafia bo chce mi sie spac ale nie chce tego robic zeby w nocy moc zasnac i tak meczylam sie ponad tydzien nie spiac ani w nocy ani w dzien a dzisiaj stwierdzilam ze mam w szystko w nosie i sie zdrzemne... wszystko bylo bosko dopoki nie obudzila mnie tesciowa na obiad... potem juz kilka telefonow, (moja mama 3 razy), dzwonek do drzwi, zepsuty piszczacy komputer, reklamy ery, no i znowu nie spie. Zaraz wroci moj K wiec ze spania nici... ehhh

no to faktycznie, nic tylko spokojnie czekać:-)

niby spokojnie, ale jakos i tak sie troszku denerwuje :(

Witajcie kochane!
Kamia wózek śliczny, sama się nad takim zastanawiam, tylko mnie przerażałby ten kolor, że szybko się pobrudzi.
Veronica trzymaj się dzielnie, trzymam za Ciebie kciuki, teraz w sumie najgorszy okres przed tobą - bądź dzielna.

Ja ma lenia okropnego, kopnijcie mnie w zadek żebym wreszcie wstała z łóżka - chociaż takie błogie lenistwo jest fantastyczne.

dziekkuje :*
oj tak, ten okres jest najgorszy. w sumie nigdy nie wiadomo co sie stanie :)

dzięki dziewczyny za miłe słowa:-)
illou fajnie, że jest ktoś kto mi coś powie o nim:-) powiedz czy Ty go jakoś specjalnie konserwowałaś tzn smarowałaś czymś albo coś bo jak czytałam inne fora to tam tyle specyfików laskich do nich wymieniały:-)

mamaFFia DOOOOOKŁADNIE:-) to jest jezcze lepsze niż kupowanie rzeczy ślubnych;-) mój m się śmieje że myślał że po kupnie wózka się uspokoję a ja nadal wyszukuje różne rzeczy dla małego:-D

monooke odpoczywaj kiedy poczujesz na to ochotę bo tak jak piszesz dla ciężarnej niekoniecznie noc musi być najlepszą porą na odpoczynek... tak więć dobranoc:*;-)

veronica melania rozumiem Cię bo ja mam do porodu więcej niż dwa razy dłużej niż Ty a już się denerwuje;-) ale bedzie ok zobaczysz:-) jesteśmy z Tobą:-)

juz mi sie spac odwidzialo z tego wszystkiego, wszyscy cos ode mnie chca, normalnie sie uwzieli :/
Ale jest jedna drobna rzecz ktora mnie dzisiaj cieszy :D Zaczelam 7 tydzien <radocha>!!!!!!!
(co prawda ginek i jego usg twierdza, ze fasola jest mlodsza o 2 dni ale niech sie ugryza, nie znaja sie w ogole :p )

juz mi sie spac odwidzialo z tego wszystkiego, wszyscy cos ode mnie chca, normalnie sie uwzieli :/
Ale jest jedna drobna rzecz ktora mnie dzisiaj cieszy :D Zaczelam 7 tydzien <radocha>!!!!!!!
(co prawda ginek i jego usg twierdza, ze fasola jest mlodsza o 2 dni ale niech sie ugryza, nie znaja sie w ogole :p )

Monoke dobrze ze tylko 2 dni roznicy fasolki i usg u mnie 2 tyg wlasnie te pierwsze domniemane:) na ostatniej wizycie bylam z grudniowego usg w 13t6d a usg pokazalo 14t2d kazal juz sie trzymac grudniowej wersji bo tak co chwile zmieniac to bysmy sie pogubili:)

reklama
Do góry