reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dotkamutsy na stelażu urban rider:-) no to masz tak jak ja:-) jeszcze wyprosiłam mojego m żeby mi go do kartonów nie chował bo chce się nim nacieszyć;-)

reklama
Kamia ok lookne sobie zaraz w necie
Agusia weszlam na strone, ale cennik jest tylko na wczasy nie doszukalam sie jakby sie chcialo pojechac tak nagle jaka jest cena za nocleg. Jesli mozesz to napiosz na ile dni jedziecie i jaki calkowity koszt jest waszego wyjazdu - czy w cenie jakies zabiegi bedziecie miec bo widialam ze spa tez tam jest

My bierzemy pokój 1 osobowy, bo to łóżko spokojnie wystarczy na 2 osoby:-). W terminie od 23.03 do 27.03. 1
1 os. 84zł x 3 doby= 252zł
1 os. (75%) x 63zł x 3 doby=189 ( to jest mój koszt):-)
1 doba jest gratis
W cenie pobytu:
- śniadanie w formie bufetu
- pokoje z łazienką, TV i balkonem w budynku A ( zawsze bierzemy budynek A):-)
- siłownia, basen kryty,
- parking niestrzeżony, monitorowany
- internet Wi-fi na terenie obiektu

cze kochane!
musicie wybaczyć, ze dziś tak was zaniedbałam ale napewno mnie zrozumiecie bo dziś... PRZYWIEŹLI MÓJ WÓZEK!!!!!!!!!!!!!! JUUUUUUUPI:-) jest superas:-) mój m się śmiał że muszę teraz poćwiczyć jazdę "na sucho" i całe popołudnie ćwiczę;-) a do tego składanie, rozkładanie, montaż i demontaż:-) ale mam dziś radochę:-)

martusia udanego wyjazdu;-) (i moze pomimo wszytsko owocnego;-))

nikita ja jednak nadal trzymama &&&&&&&&&& za fasolkę, bo jakieś takie dziwne te twoje spóźnienie jak do tej pory miałaś takie regularne;-)

monooke super że cycory wróciły do formy;-) współczuje przebojów z jakąś nadgorliwą mamuśką...

veronica melania biedana.... ale pociesz się, ze już niedługo twoje ciążowe zmory się skończą:-)

nom mam nadzieje ze jeszcze ten miesaic wytrzymam :)

Agusia a oni wiedza ze wy w 2 os wbijacie sie do pokoju 1 osobowego :)
czasem fajne oferty trafiaja sie tez na Grouponie - patrzylas kiedys?

reklama
Do góry