reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

nawet nie wiem co napisac...

nie opuszcze was, ale na razie daje sobie spokoj ze starankami. za duzy metlik w moim zyciu... dzisiaj w nocy podjelam decyzje, ze wyjezdzam do koszalina...

trzymam za was &&&&&&&&&&&&& :-)

reklama
ja nie spalam cała noc normalnie oczy wielkie i nie iwem a w dzien mi sie chce ale sie nie klade bo jak sie poloze to w nocy znow bede chodzic moj sie smieje ze tak bede maila cala ciaze a ja ze wtedy go zabije,wczoraj mniepokusiło z testem ale byl jakis wadliwy bo nie wyszła zadna kreska hehe to pewnie był znak ze nie mialam testowac

katty musisz wiedziec ze twoja decyzja zawsze jest najlepsza i ze jestesmy z toba

Uuuuaaaaa ale pustki:szok:
Hej, hej
Ja odnalazłam wkoncu moją zaginiona wstręciuchę @, jest od wczoraj, brzuch mnie boli jak cholera. Ale cieszę się że już się wszystko wyjasniło i zaczynam nowy cykl. Dzis się pakuję i jutro ze znajomymi jedziemy na pięć dni na narty. Takze jestem b. optymistycznie nastawiona, będzie dobrze jak się nie połamiemy, a troche luzu i odpoczynku od codziennych obowiązków sie przyda.
Kamia, też mi się ta twoja bryka podoba. Fajny kolor, uniwersalny. A co do zakupów dzieciowych, to ja też wolę kupić cos dla synka niz dla siebie. Jak wchodze gdzieś do galerii to najpierw zaliczam wszystkie Smyki, coccodrillo o inne a jak mi zostanie jeszcze trochę sił i pieniędzy to szukam cos dla siebie ;-) Zakupy dla dziecka to największa radocha.
Mononoke - a odpoczywaj sobie ile wlezie, jesteś usprawiedliwiona i rozgrzeszona:tak:
Kwiatuszeq - ja trzymam teraz &&&&& za twoje testowanko, bo chyba jesteś teraz pierwsza w kolejce. Obyś rozpoczęła dobrą passę fasolkową :)
Katty - odzywaj się czasem mimo wszystko :)
Buziencja dla pozostałych dziewczątek. Miłego weekendu.

online_forum_48.png
# migus 2 dni temu (11:19) Witam serdecznie wszystkie staraczki za które mocno trzymam kciuki. Jestem tu nowa do lipca 2009 brałam tabletki anty yasminelle w sierpniu @ przyszła z odstawienia po 23 dnia następnie po 29, 30, 28 w grudniu @ 26 mimo iż cały czas staramy się z mężem o fasolkę tets pokazuje 1 wstrętna kreskę, cały czas jestem na foliku i wiesiołku jednak bez efektów. W tym cyklu @ powinna wystąpić 23 stycznia jednak od wczoraj dostałam dziwne plamienie dziś jest spokój jednak brzuch lekko pobolewa utrzymuje się ból przy dotyku między lewą ręka a lewą piersią czy to może oznaczać, ze coś u mnie kiełkuje i pojawiło się plamienie od zagnieżdżania

juz mi sie spac odwidzialo z tego wszystkiego, wszyscy cos ode mnie chca, normalnie sie uwzieli :/
Ale jest jedna drobna rzecz ktora mnie dzisiaj cieszy :D Zaczelam 7 tydzien <radocha>!!!!!!!
(co prawda ginek i jego usg twierdza, ze fasola jest mlodsza o 2 dni ale niech sie ugryza, nie znaja sie w ogole :p )

kochana a wisze że tak naprawdę to możesz mówić że skończyłaś 7 tydzień a zaczęłaś 8?:-) ja liczyłam tak jak Ty pełne z suwaczka a na forum dla majówek wyczytałam, ze jak masz np 7tydz 1 dzień to tak naprawdę zaczełaś 8:-) najpierw tego nie rozumiałam ale teraz wydaje mi się logiczne:-) tyle, że gin przewaznie określa wiek ciąży po skończonych tygodniach więc ja też się tak trzymam żeby sobie zamieszania nie narobić:-) więc np teraz mówię że jestem w 24:-)

kawiatuszeqmnie nie suszyło, ale każdy ma inaczej:-)

ja mam dziś cały dzień gości więc wpadłam tylko na chwilę i zmykam:-) buziole kochane:-)

reklama
Cześć Kochane:-D
Siedziałam wczoraj z M bo wpadł na cały dzień:-) ale w nocy musiał już jechać:-( Mam doła dzisiaj...
Coś mnie ominęło???

Do góry