reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Veronica a kiedy u gina byłaś ?? Mówiłaś o mdłościach?? Wymiotujesz??

Mononoke odpoczywaj:**

kamia zrób fotki:))

hej :)) ja u gina bylam w srode :))
mowilam o mdlosciach ale ona tylko powiedziala ze to sie zdarza na tym etapie i ze nie mam sie czym martwic bo wszystko jest ok.
jestem w trakcie 36 tc. maluszek jest w pelni zdrowy :)) szyjke mam 4.5 cm i brak rozwarcia wiec narazie ejstem spokojna :))

Witajcie kochane!
Kamia wózek śliczny, sama się nad takim zastanawiam, tylko mnie przerażałby ten kolor, że szybko się pobrudzi.
Veronica trzymaj się dzielnie, trzymam za Ciebie kciuki, teraz w sumie najgorszy okres przed tobą - bądź dzielna.

Ja ma lenia okropnego, kopnijcie mnie w zadek żebym wreszcie wstała z łóżka - chociaż takie błogie lenistwo jest fantastyczne.

blondplatyna kolor na żywo jest dość ciemny a do tego wykładka w środku jest nakrapiana na szaro, z czego się niezmiernie cieszę bo może nie jest to najpiękniejsze połączenie ale ja jestem takim nieszczęsnym typem, że zawsze coś uplamie, pobrudzę itp:eek: więc jasna wykładka w srodku była by dla mnie zmorą:-D wiesz co jest najlepsze w tym wózeczku? jak juz pisałam jestem raczej osobą niezbyt silną a cały wózeczek składa się, rozkłada, montuje kolejne komponenty, nawet odpina koła po prostu jedną ręką i na jedno kilknięcie:-)no i rewelacyjny jest fotelik do auta który możesz rozłożyć na płasko co po zamontowaniu na stelażu daję drugą gondolkę:-) minus to waga- no ale cóż nie ma ideałów:-)

a apropo lenia to ja cię nie kopne bo mam ten sam problem:-D najchętniej przeleżałabym cały dzień:-D gdzie ta energia, która ponoć rozpiera kobiety w ciąży:-D???!!!

hej mamuski teraźniejsze i przyszłe:):D co tam slychac??? ja znowu na weekend wyjezdzam do tesciow ale mam nadziejej ze jutro uda mi sie wrócic do domu:)

reklama
Kamia bardzo podoba mi sie ten wozeczek :D

VeronicaMelania dobrze ze wszystko z Wami ok ;) Juz jestes na finiszu :) Trzymam za Ciebie kciuki :)

blondplatyna, Kamia to chyba jakies zbiorowe lenistwo... ja bylam dzisiaj na 2h w szkole, potem pojechalam na badania i zakupy i odkad wrocilam nie wstaje z lozka... nie wstane dzisiaj i juz nawet gdybym miala to przyplacic wielka klotnia. ! :)

A tak w ogole to witam wszystkich :D i wracam do spania

Do góry