reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
agusia czesc dawno z toba nie pisalam. Oj to bedzie sie dzialo nad tym morzem oj bedzie;-).
A kiedy idziesz do gina??? Bo troche wczesnie dostalas teraz @, nie uwazasz??? Poza tym chyba juz czas zeby cie ginek zaczal stymulowac

Martusia do Jastrzębiej Góry. Jest tam super ośrodek i nie drogi. Jedzenia jest pod dostatkiem. My tam jedziemy już 3 raz i mamy zamiar tam pojechać na podróż poslubną.
Amalfi ja mam uregulować cykle. Do gina mam zapisać się dopiero po następnym cyklu czyli gdzieś dopiero w połowie marca.

Dziewczęta, pomóżcie kochane. Już się zakręciłam. od kiedy ja mam liczyć pierwszy dzień cyklu jeśli od 3 dni mam brunatne plamienia, trochę jasnoczerwonej krwi, a dopiero dziś brzuch aż skręca się na @, więcej jest brunatnych farfocli (krwi takiej płynnej niewiele a jak już to jasna) więc jeszcze albo dziś albo jutro poleje się normalna małpowa krew. To w takim razie pierwszy dzień cyklu był 3 dni temu, czy dopiero jak pojawi się taka normalna, gęsta, czerwona krew to to mam liczyć jako pierwszy dzień cyklu. Za tydzień wybiorę się do gina, ale nurtuje mnie to teraz, a gdzie się nie czyta, to wszędzie sprzeczne info. Zgłupiałam już

anulka kochana opowiadaj jak sie czujesz co slychowac dobrego jak dzidzia???:D
wita u mnie wszystko w porzadku dzidzia rosnie:) jak tak dalej pojdzie to slonica zostane hehe dzidziol ma 125g to jak tak dalej pojdzie to moze do 3 kg dojdzie:)wlasnie wchlonelam frytki bo co godzine jestem glodna a juz w myslach w domku zrobic gulasz z karkoweczki z kasza gryczana:)mniam:) poza tym ok zero dolegliwosc takze nie narzekam :)

Hej Babolinki
Okropny dzień, u mnie cały czas pada jakiś sniegodeszcz, szaro, buro i ponuro.
A do tego w dalszym ciągu nie mam @. Wczoraj (na prośbe mojego M.) zrobiłam test po południu, i wielka d....pa, jedna krecha. Tylko co się w takim razie dzieje z moim okresem:eek: Gdzie jest moja @ ??!! Zgłupiałam. Zwłaszcza że nie pamiętam kiedy ostatnio mi się tak długo spóźniała. Wstręciucha. Jak tylko ją dostanę w swoje ręce... to idę na badanko do ginka. Nich sprawdzo co mi jest. :nerd:

Czesc dziewczynki...
Cyce mnie znowu bola :D
Ale sie dzisiaj podwojnie zestresowalam - pierwsze na jednego bardzo madrego ucznia, a potem po wizycie jego mamusi i ostrej rozmowie poczulam mokro...
na szczescie to tylko wieksza ilosc sluzu, ale stresa mialam ogromnego...
oczywiscie rano przywitalam sie z panem klopem :/
gardlo mam jakies takie dziwne jakby taka gulke i dalej chce mi sie wymiotowac:/ tepm dalej 37,2-37,3
ide spac:/

reklama
Do góry