reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia-chyba dobrze, że takie krótki... lepsze to niż czekanie 50 dni :)

ja umieram dziewczynki.... coraz gorzej się czuję... wszystko chyba przez to, że wczoraj było tak ciepło-że jak weszłam w kurtce zimowej w pare miejsc to się spociłam.... potem znów na dwór [dla ludzi z Krakowa i okolic: na pole :) ] i pewnie mnie przewiało.... I teraz nie wiem co zabrać ze sobą-bo jak tam tak ciepło jak tu u nas to się w zimowej kurtce zagotuję ;(

katty- na kiedy masz termin @? bo jak widzę to u Ciebie już 27dc....

Ostatnia edycja:
ha, gdybym to ja wiedziala... ostatni cykl trwal 35 dni, wczesniejszy 32, a ten sie okaze :-p
zreszta odpuscilam sobie na pare miesiecy i w tym cyklu nie bylo staranek, wiec nie czekam z nadzieja ;-) za to czekam z niecierpliwoscia na poniedzialek, bo wielam sie ostro za dietke

mnie tez zlamal, ale mam w domu Biseptol forte i zdlawilam dziada zanim zdazyl sie rozpanoszyc ;-) moze jutro juz bede zdrowa :-D

Mononoke a tez mam pola do okoła:-D Czuje się koszmarnie zmęczona!! Mam mięsowstręt do tego stopnia że nawet pieczone chude miesko odbija mi się starym smalcem:baffled: dzisiaj na obiad jadłam budyń waniliowy z sokiem malinowym:-p

katty- a co będzie w poniedziałek?

mononoke- specjalnie tak napisałam, bo jak byłam w Krk to się dziwnie patrzyli na nas jak mówiliśmy, że idziemy na dwór.... i się śmieli, że my hrabiaństwo na dworach :)

reklama
Do góry