reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mucha_nie_siada poród w prywatnym tak ok. 5000 zł, ale to pewnie zależy w jakim mieście

nusiack gratulacje!!! a mówiłam, że dziś nic innego nie robię, tylko kciuki trzymam :happy2:

Blondplatyna biorę luteinę. Gin chce mi wyregulować cykle ( dodam że przez 10 miesięcy po odstawieniu anty nie miałam @). A mam pytanko do Ciebie jak byś miała rodzić w państwowym szpitalu to w którym? Pytam tak z ciekawości bo jestem z Wawy i już się trochę nasłuchałam i na własne oczy też widziałam to i owo;-)
Katty zobaczymy jaki ten teraz będzie.

Agusia a który to jest cykl po tej 10 miesięcznej przerwie? Ja biorę pod uwagę tylko inflancką lub kasprzaka - tam mam znajomych lekarzy. Ale bardziej przemawia za mną inflancka bo mają tam nowiuśkie sale porodowe i dobrze wyposażone, natomiast na kasprzaka mają neonatologię co jest ważne w przypadku gdy coś jest nie tak z maluszkiem.

reklama
jeszcze tatusiowi nie powiedzialam, poczekam az wroci z pracy... ale dla pewnosci zrobie za 2 dni drugi test, co by miec pewnosc :)))))))

PS. dziekuje Wam :*

Do góry