reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mononoke !!!!!!! Spokojnie mi tu proszę!!! To nie musi nic złego oznaczać !!! Ja dziękuję bogu że mnie sutki przestały boleć o miałam tragedie!! A stresa to sobie w buty wsadź bo jest Ci teraz najmniej potrzebny!!!

Martusia biedaku zdrowiej szybciutko:**

Amalfi,Mafia a Wy gdzie nocne marki??

reklama
jesli @ nie przyjdzie to dopierow srode wczesniej nie ma sensu mysle ze 2 oststecznie powinna przyjsc w wtorek ,sluzu jakby mniej byłoale jajnikczuje lewy .Nie pamietam ale wydaje mi sie ze kiedys juz tez tak mialam i pewnie z fasoli nici

Czesc dziewuchy!!!! Jak tam??? Ja z optymizmem patrze na ten cykl aczkolwiek oczywiscie poczytalam tu i tam i wiem ze nawet femara mi moze nie pomoc, ale wiem ze jajeczka ladnie rosna na tym to jedno sie zgadza w prawie kazdej wypowiedzi ktora czytalam.
mamaFFia ciao!!!! Ale sie wczoraj rozpisalas wpadlas i wypadlas hehheeh
pozimki a ty pobijasz rekordy w pisaniu po nocach!! Spac nie mozesz ??? hehhehehh

amalfi moj maz czuje sie zaniedbywany wiec wczoraj szaleliśmy:D oj poszaleliśmy:):D czy ja mam sie do ciebie pofatygowac skopac ci tylek zebys przestala krakać i złowróżyć????

hej laseczki :) sa jakies testujace??cio tak stanelo to??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to wysylam i lapac ktora potrzebuje :)

reklama
Do góry