reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Blondplatyna no ja pod uwagę biorę inflancką lub na czerniakowskiej im. Orłowskiego. I tu i tu rodziły moje koleżanki i są bardzo zadowolone. Dzisiaj zaczęłam 4 cykl:-)

Agusia8426 ja miałam podobną sytuację w poprzednim cyklu kiedy zaczęłam przyjmować luteinę (mam za niski progesteron co prawdopodobnie spowodowało moje poronienie w październiku) w 25 dniu cyklu zaczęła mi się @ a parę dni przed plamienia. Teraz plamienia zaczęły mi się później, ale już się na dobre rozkręca @. Mam wrażenie, że ta luteina mi skraca cykl a chyba nie powinno tak być. Chcę iść do gina, w następnym tygodniu, bo mi się to nie podoba. Może ten duphaston byłby lepszy?

pamietam, ze zawsze sobie obiecywalam (od kilku lat conajmniej :D) , ze jak bede miala poinformowac tatusia ze zostanie tatusiem, kupie buciki, albo skarpeteczki...
moze jednak wstrzymam sie z informacja - skocze jutro po jakis drobiazg i poinformuje go jutro... jesli wytrzymam do jutra :))

pamietam, ze zawsze sobie obiecywalam (od kilku lat conajmniej :D) , ze jak bede miala poinformowac tatusia ze zostanie tatusiem, kupie buciki, albo skarpeteczki...
moze jednak wstrzymam sie z informacja - skocze jutro po jakis drobiazg i poinformuje go jutro... jesli wytrzymam do jutra :))

ja tez o tym myslalam, ale to bylo silniejsze ode mnie:D Jak tylko przyszedldodomu kazalam mu usiasc wziasc gleboki oddechidalam mu do reki sikacza z II kreskami - powiem Ci - dobrze, ze siedzial :D

AAAAle naskrobałyście!!! Cze lasencje:-D

Nusiack GRATULACJEE!!!!!!

WITAM NOWE KOLEŻANKI:-)
Agusia
koniecznie spytaj gina o co kaman??

Mój M też zobaczył sikacza bo nie wytrzymałam:tak:
Co do inflanckiej to słyszałam wiele złych opinii:no: ciężko jest wybrać "dobry" szpital:confused:

Mononoke ja w 6 tygodniu chodziłam w ciążówkach:tak: może jednak złapałaś moje podwójne fluidki:-)

I co miałam napisać -zapomniałam:zawstydzona/y:

reklama
POZIOMKI ide zaraz szukac spodni w ktorych moglabym jutro isc do pracy bo caly tydzien przechodzilam w dresach:D Moze sie w cos zmieszcze... nie moge sie doczekac wizyty u ginka za tydzien :D W piatekrobie znowu bete - az sie boje wyniku:D Moga byc nawet 100 raczki byle zdrowe :)

A jak sie czuja POZIOMKI?

Do góry