reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki-nie możesz mieć takiego avataru! Bo tam tylko jedna poziomka.... a was jest wiele :)

Mój suwaczek podaje chyba jakoś z wyprzedzeniem-u mnie dopiero 10dc... I jak na złość-choróbsko mnie dopadło-łamie mnie w kościach i szczerze mówiąc seks to ostatnie na co mam ochotę... ale spróbuję :)

reklama
Ja wiem, że nie tylko owu-zresztą ponoć większe prawdopodobieństwo zajścia jest przy seksie przed owu niż w owu :)

Szukaj, szukaj :) Dziś się ledwo ruszam więc seks tylko po Bożemu-rozłożę się krzyżem i niech mój mąż robi co chce :-D

kochane laseczki poziomkowe moje jak sie czujecie???? :)
moj maly dzis cos szaleje jakos niespokojnie spi ... meza tak głowa boli ze lezy obok i jeczy z bulu:( a ja nie wiem co zrobic bo tablety nie chce wziac

Dziewczynki przepraszam ze tak wyskakuje niz z gruszki ni z pietruszki ale Poziomki robilas bete w 5 lub 6 tc? bo mnie wyszla jakas kosmiczna i mi mowia ze blizniaki beda :D

mononoke wiesz moze beda;) bo mojej kolezance w 12 tyg na 3 wizycie wyszlo ze blizniaki:)

ide spac bo jutro o 6 jade do wrocławia:) dobranoc moje dziewuszki:)

Ostatnia edycja:
hehehehe mamaFFia ja mam za tydzien II wizyte i spodziewalam sie juz zobaczyc malenstwo albo dwa :p Ja bym sie nie obrazila za blizniaki ;p POZIOMKI no gdzie sie podzialas?

Poziomki, też tak myślałam o pampersach na początku, ale zaryzykowałam i przetestowałam kilka firm, i naprawdę uważam, że pampersy 'pampersy' są przereklamowane, te z kauflandu są o niebo lepsze, ja specjalnie jadę (i to nie tylko ze względu na cenę a jakość) na drugi koniec miasta(Poznania- także troche km robię). I jestem pewna, że jak drugie się urodzi, to będę od razu ich używać(pomijając nadmiar pampersów jaki obecnie posiadam).

Co do koszulek, to racja- tylko body mniej więcej do pół roku, bo te wszystkie kaftaniki i inne wiecznie się podnoszą, i są przez to mega niewygodne.

Mononoke roiłam w 5 tc od om

Mucha ja sie przejechałam na innych:baffled: nawet nie moge wyprobowac tych z kauflandu bo nigdzie go nie mam.Rossmanowych Gai teraz używa a bliźniaki będą pieluchowane.

Martusia niech się chłopak weźmie za robote:-D

Mafia jak w 12 miesiacu

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki i ile Ci wtedy wyszlo ?:D tak z ciekawosci prosze :D Bo mnie w 5tc (rowniusienki) od OM wyszlo ponad 6800 a w 6tc (tez rowniusienki) ponad 37800 :D

Do góry