reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
odgruzowuje mieszkanie...
w czwartek przyjezdza tesciowa i bedzie u nas przez jakis czas. jestem wrecz pewna, ze jak bede do pracy wychodzic, to mi wszystkie szafki przeszpera, a pozniej bedzie robila ploty po calej rodzinie, jaka to ja "zla synowa" jestem ;-)

na razie moge zapomniec o bzykanku, bo r. ma zapalenie korzonkow, czy jakos tak :-p
chodzi zgiety w pol jak stary dziad i dotknac si enie da, wie o bzykanku na razie moge zapomniec ;-)

lece spac, bo wykonczona jestem...
kolorowych snow laseczki

ja mam to samo juz mojego powiadomilam ze tylko in vitro jeszcze mi daje szanse, tak sie zdolowalam dobrze ze od dzis obnizam prolaktyne bo po tym co przeczytalam na bank mi skoczyla!!:-(
katty ty to biedna jestes, korzonki to bol jak cholera podobno, jak nie noga to korzonki heheh

Witam na tym watku sie jeszcze nie udzielam, ale jestem tez na watku "starania po raz pierwszy" czesc dziewczyn stad znam :) podczytuje was juz od jakiegos czasu i jesli pozwolice tez czasem dorzuce swoje 3 grosze

Devi fajny wozoek mi sie tez zielony podoba tez jak Twojemu P. ale jak czytalam jest zbyt wojskowy kolor jak na Ciebie :) ten co wybraklas tez fajny, tylko jak dziewczyny pisza środek moze szybko sie pobrudzic

Mamaffia jestem pod wrazeniem Twojej wiedzy, ale rozumiem doswiadczenie robi swoje :) dzieki ze sluzysz nam radą, Twoja pomoc jest nieoceniona

Milego dnia

reklama
hey dotka fajnie Cie tu widziec :*

a ja lece dalej do sprzatania, postaram sie wpadac co jakis czas, zeby pozniej znowu nie zaskoczylo mnie z 20 stron postow do czytania :-p

buziaki i milego dnia :*

Do góry