reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hustawke kupilam jak kacper mial 5 mies i wkłądałam go tylko ze z kocykiem pod paszkami i na kolanach tak zeby był podparty i stabilny
taka mamy huśtawke
Nowa hustawka TAKO (1399898408) - Aukcje internetowe Allegro

przy wyborze wazna jest masa maxymalna bo np ta jest 22 kg!!! wiec starczy spokojnie do 3-4 lat:)

DEVI wózek jest funkcjonalny do stelarza sa 2 pary przekładek.. do nosidełka i do gondoli spacerówka jest na napy i szybko sie montuje koła pompowalam 2 razy jak dostalam wózek i jakis miesiac temu bo czesciej nie ma potrzeby:)
jesli moge ci cos radzic kup najciemniejsza dostepna tapicerke bo jej nie wypierzesz a po roku-dwoch wozek jest po prostu brudny a czyszczenie go jakas masakrajak kazdego wozka zreszta ja mam czarno bordowy bo taki pozyczylam
i kup uniwersalny kolor;) bo kacper mial byc dziewczynka :) i dopiero na sali dowiedzialam sie ze syn:)

dzieki za kazde słowo :)
Planuje kupić ciemny bo poki co z najnowszej kolekcji x-landerów wiedze same ciemniejsze kolorki. Poko ci najbardziej podoba mi sie ten, choc moze ten pomarancz jest za jasny .....no jeszcze mam czas na ostateczna decyzje:
1400299320

Mamaffia ale chyba z synka córcia się nie zrobi, a huśtawka genialna - ja też taką chcę.
Devi ja widziłam tego x-landera na żywo i szczerze mówiąc ta gondolka jest jak dla mnie ciut za mała, mam wrażenie że maleństwo dużo w niej nie pojeździ.

blond z syna córcia juz raczej nie chociaz sa przypadki:) hahaha normalnie rosyjska ruleta:)

devi ten pomarańcz bedzie bardzo szybko brudnym pomarańczem własnie wyścółka w środku powinna byc ciemna zwłąszcza w spacerówce bo dzidzia zaczyna jesc chrupki biszkopty kanapki itd i po prostu tytła wszystko:D
http://www.x-lander.pl/xa a ten czarno szary???

blond do wielka ta gondola nie jest ale z drugiej strony moj syn urusł w 9 mies 27cm! ale moj maz ma 205 zm wzrostu wiec kacper rosnie po nim... dziewczynki rosna wolniej wiesz wszystko zalezy
jak sie ma 1300-1500 na wózek to x-lander jest jednym z lepszych wyborów

Ostatnia edycja:
ten czarno-szary troche ciemny- w lato musi niezle słońce łapac....kurde, wybor wózka miął byc łatwy i przyjemny. Mojemu sie jeszcze ten zielony podobal ale dla mnie on taki wojskowy ma kolor...bleeee :/

reklama
Do góry