reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja też chce bo robiłam obiad a teraz ogladam m jak miłość;-)

mamaFFia blondplatyna no właśnie mi też najlepiej narazie jak śpię na płasko:tak:

martusia no to dalej trzymam kciukasy za pozytywny odzew:-) doczytałam że dostałaś juz swoje ubranka:-) i jak tak jak oczekiwałaś?:-)

Tu będzie po programie: Start - Między kuchnią a salonem O tym jak sobie radzić z noworodkiem :)

kamia- powiem Ci, że jest lepiej niż myślałam :) Są jak nowiutkie-prawie wszystkie-ani plamki ani nic... większość z H&M.... najlepsze są niebieskie śpioszki z napisem: "Kocham tatusia" :D I mimo iż miały być dla dziewczynki to moim zdaniem są idealne dla obu płci...

Ostatnia edycja:
martusia no to ciesze się, ze jesteś zadowolona:-) ja ze swojej strony jak ktoś nie ma oporów to polecam kupowanie ubranek w lumpeksach:-) wyobraźcie sobie że ostatnio udało mi się w jednym kupić spodnie na 68 cm, z kieszeniami na boku, z fajnego grubego materiału z paskiem;-) nowiutkie jeszcze z metką za 12zł:szok:

Ja nie mam oporow co do kupowania ubranek z lumpeksow pod warunkiem, ze sa nowe... nie wiem jakos nie potrafilabym kupic uzywanych ubranek dla dziecka :/
Moja znajoma zachwycaa sie ostatnio kompletem poscieli ktory kupila w lumpeksie... nie byl nowy, wygladal na ...bardzo uzywany :/ Ale ona sie zachwycala bo dala 14zl za niego :/

eeeeeeeno to wiadomo, ze cos takiego to nie:-) ja używane kupuje, aczkolwiek wiadomo nie takie które są poplamione czy zniszczone, z prostego względu: nie stać mnie na skompletowanie wyprawki tylko z nowiutkich rzeczy:-(

dziewczyny tvn włączamy;-)

reklama
Do góry