reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

OJ amalfi kochanie bedzie dobrze:*:* wiem ze cie juz skreca i ze to pragnienie nie do opanowania ale masz dobrego lekarza ktory wam pomoze.... ;* skarbie wierze!!!! normalnie jak zafasolujesz pierwsze spiochy dostajesz od cioci kory:) normalnie wybiore najpiekniejsze najsłodsze i wysle ci razem z duzymi causami dla ciebie i dzidzi:)

wierze:*

a tak abstrahując jesteś mała zrzędliwa uszczypliwa kochana baba:) i na pewno dobrym człowiekiem:):*

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki hehehehh, jestes kochana:tak:. Teraz czytalam o ciazach pozamacicznych i kobietach ktore maja jeden jajnik lub tylko jajowod usuniety i wyczytalam tam ze jednej lekarz powiedzial ze jak do pol roku nie zajdzie to trzeba sprawdzic droznosc tego jajowodu ktory zostal bo po pol roku to sie juz zrosty moga zrobic. Ja mialam usuniety jajnik i jajowod z 10 lat temu, czemu zaden pacan nie proponuje mi tej droznosci tylko truja mnie tymi hormonami??? I sama o droznosc musze sie upominac??? Bo mnie szlag trafi chyba!!!

amalfi to weź babo swoja macice w swoje rece:-D i zrób raban i generalnie doprowadz tych szamanów do porzadku!!!! maja zrobic drożność i koniec!!! niech nie trafia bo jak cie trafi to nie bedzie dobrze;) bo szlaknieta laske bzykac nie bedzie chcial ten twoj men...hahaha
ale powaznie domagaj sie badania drożności bo nie sztuka jest przepisac hormony sztuka jest zapisac je potrzebnie:*

jaguś co sie dzieje? leżysz na kamińskiego moze???

No wlasnie sie domagam i zamierzam doprowadzic do tego wkrotce!! Moze juz w lutym a nie w marcu, bo musze dopasowac jakos przylot do polski po @, a to nie jest latwe. Ale dam rade, urodze to dziecko chocby nie wiem co!!!!!!! A jak nie to zrobie in vitro, trudno, do tego nie potrzebuje jajowodu. A jaga czeka na wyniki nawet nie wie na jakie na pewno w tym na bete, bo miala straszne bole w podbrzuszu i teraz czeka zeby sie dowiedziec co tj takiego
I jaga jest wlasnie w tym szpitalu ktory wyzej wymienilas, niestety nie wiem gdzie tj heheheh

Ostatnia edycja:
Jestem babolce!
MamaFFia,dzięki :* miałam straszne bóle w podbrzuszu, w pewnym momencie się zaklinowałam, ani ruszyć nogą, ani zgiąc się w pół, masakra, skurcz jak przy porodzie, krwawienie, byłam pewna, że mi jakaś torbiel poszła! ale na szczęście nie.. W sumie nic się nie dowiedziałam, tyle tylko, że fasoli nie ma hehe i później miałam stresa bo przeczytałam o endometrium 1,2 MM a nie CM ! i kuźwa ryczałam, że kolejny dramat :p dopiero mój P mnie uświadomił, że jest napisane cm ;P hehe to mi ulżyło!
byłam na kamieńskiego :) tyle co dzisiaj przywieźli ludzi z wypadków to wooow! jakaś pechowa noc!

Amalfi, ale Ty dzisiaj gadasz głupoty, jaki z Ciebie zły człowiek co? W PL zrobisz sobie tą drożność i akurat tu mogę Ci przyznać rację, że na jakiś dupków trafiasz, że żaden Ci tego nie zaproponował jeszcze.. :/ bo nawet najlepsze leki nie pomogą jeśli jajowód nie ogarnia, a Ty się niepotrzebnie trujesz. Dlatego przylatuj do Polski, idź do dobrego ginka i na drożność :)
i no raczej, że będą dzieciaki! i swoje będziemy bawić, nie cudze! mnie dziś to moje endo załamało, dobrze, że to tylko źle odczytana inf..!

UDA SIĘ I CH..UJ! :-D
i mi, i Ci, i wam, i nam.. :-D

biorę z was przykład i idę w kimę, muaa :*

Cze kochane:-)
jaga współczuje akcji:-( dwa lata temu miałam podobnie, co miesiąc dwa lądowałam na ostrym dyżurze z podobnymi objawami co Ty i cały czas standard, naciskanie brzucha żeby sprawdzić czy to nie woreczek, badanie ginekologiczne, potem krew a na końcu oczywiście kroplówka i do domu, a problem wracał:wściekła/y: w końcu olałam lekarzy i poszłam do irydologa (babka która z oka sprawdza stan zdrowia) i okazało się, ze mam ostry stan zapalny: żołądka, dwunastnicy, jajników i nie pamiętam już czego ale wszystkiego co mieści się od żeber po podbrzusze:-( przeszłam kurację antybiotykową na każdą rzecz i problemy minęły:-)
martusia powodzenia na rozmowie o pracę:tak::tak: trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&:-)
kahaka dla Ciebie big buziak:*
monnooke bez obrażania się;-) wracaj tutaj:-)
a ja wczoraj zakupiłam wózeczek od tej znajomej- mutsy:-):-):-):-):-):-) tylko jeszcze go nie widziałam na zywo (siostra go oglądała) i dopiero w przyszłym tygodniu zobaczę:-( ale już się cieszę:-) kule 25 tydzień mi już leci:szok::szok::szok:

hej ja ze sprawozdaniem z wizyty dzidziol zdrowy rosnie, narzady wszystkie serduszko bije:) wazy 125g normalnie szok:) raczka ruszal przed twarzyczka jakby muchy lapal hehe jestem bardzo szczesliwa:):):) plci jeszcze nie znam bo lekarz powiedzial ze za wczesnie bo dopiero teraz narzady sie ksztaltuja i nie chce wprowadzac w blad wiec na nastepnej wizycie ma okreslic konkretniej :)

a oto moj muchołowca :):):)

Zobacz załącznik 318879Zobacz załącznik 318880

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anulka gratuluje jeszcze raz:* widzisz mowiłyśy ze bedzie dobrze:* kochanie dzidzia sliczna normalnie model(ka) a ty jak sie czujesz skarbie????

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anulka gratuluje jeszcze raz:* widzisz mowiłyśy ze bedzie dobrze:* kochanie dzidzia sliczna normalnie model(ka) a ty jak sie czujesz skarbie????

ja super jestem przeszczesliwa:)nic mi nie dolega tyle ze jesc nie moge dwa kg spadlam od ostatniej wizyty:/ ale gin powiedzial ze to normalne bo z apetytem roznie bywa...

reklama
anulka piekne zdjecia, pamiatka jak sie patrzy. Zazdroszcze ci ze masakra
mamaFFia czesc!!! Ja spadam za 15min do pracy, jak zwykle!!!!

Do góry