reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

oj dziewczyny....

Moim zdaniem nie ma co nalegać.... Kasia nas na pewno nie opuści.... A po prostu pisze kiedy ma ochotę... musimy ją zrozumieć bo żadna z nas nie wie co ona teraz czuje.... KAsiu :*

Basia-nie obrażaj się! :) Po prostu spokojnie-daj Kaśce czas.... pisz do niej-ona nas przecież czyta...

kasiu-ja kiedyś dawno [mój pierwszy raz] upiekłam muffinki w samych papierkach i powiem Ci, że nie wyszły-bo ciasto zamiast urosnąć rozeszło się na boki i muffinki były twarde.... Papierki są dobre tylko jako wypełnienie foremki teflonowej...

reklama
kasiek kochamy cie i czekamy na twój powrót:*

co do muffinek to ja do swykłego ciasta daje co mam:D
np dzis zrobilam z kakao cukrem wanilioeym olejkiem migdałowym bananem i jabłkiem:)
(jabłko i banan starte)

A ja czekam w szpitalu na wyniki krwi.. :/ wyladowalam tu z dziwnymi skurczami itd..

Aguska, tak szalalas w tym miesiacu, ze ja bym sie nie zdzwila jakby byl fasol :) & &

Bedzie dobrze jaga!!!! Ty masz chociaz cien nadziei na fasole ja mam @ od dzis!!:-( I za 2 dni nowa stymulacja!!!

jaga gdzie w szpitalu? w którym???
amalfi kochana zaczniesz brac tablety i zaskoczysz kochanie:* wierze w to jak cholera:*&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sluchajcie moje kochane powiedzcie mi co tu tak cicho sie robi????

Ja pracowalam do 18,00 potem bylam niania i dopiero od 15min jestesmy bez dziecka, moj pilnowal dziecko kolegi, a jak z przcy przyszlam to ona byla ze mna caly czas. I dzieki ze wierzysz ze mi sie uda, bo ja juz srednio. Jak dala mi clo i bralam pierwszy cykl to tez myslalam ze sie uda, teraz juz tak do tego nie podchodze..
A jaga biedna w szpitalu siedzi i czeka na wyniki, temu tu taka cisza

amalfi a masz z nia jakis kontakty czy tylko przez neta???? SLUCHAJ MNIE MAŁY GŁUPOLKU!!!! MASZ WIERZYC BO WIARA CZYNI CUDA!!!! WIARA TO WSZYSTKO CO MASZ I JAK BEDZIESZ WIERZYC TO SIE UDA!!!! I BEDA TE WYCZEKANE NOCE BEZSENNE NAJPIERW ZE ZGAGA A POŹNIEJ Z DZIDZIA PRZY CYCUSIU:) WIERZE BO DOBRYM LUDZIOM ZAWSZE UDAJE SIE TO CZEGO PRAGNĄ!!!!!:*

reklama
Mam telefoniczny ale nie odpisuje bo nie ma nic na koncie, Ale swieci sie na zielono wiec chyba jest na forum.
I ja wierze ze uda sie dobrym ludziom tylko pytanie czy ja sie do nich zaliczam???:baffled:
I chcialabym moc wierzyc tylko za kazdym razem kiedy ta wredota przylazi REGULARNIE, bo nawet nie daje mi mozliwosci zatestowac, ani raz nie robilam testu, bo zawsze wiem ze przylezie, to jak mam nie tracic wiary????
A dzis bylo tak fajnie miec dziecko. Wyglupialismy sie z nia lozku, a ja mialam lzy w oczach bo sobie pomyslalam ze byloby fajnie tak ze swoim dzieckiem lezec sobie w lozku, a potem pomyslalam sobie ze moglabym pokochac nawet obce, bo ta mala moglabym, bez problemu:-( i az ryczec mi sie chce teraz...

Ostatnia edycja:
Do góry