reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka kopniaka chcesz? Ty nam nastroju nie popsujesz!!!!!!!! My tu jesteśmy i czekamy na Ciebie. W doli i nie doli. Zrozumiano? Ja się chyba do Ciebie wybiorę i inaczej porozmawiamy Kochanie;-)

reklama
mamafia- a z czym muffinki? chętnie bym zjadła :D sama bym zrobiła, ale póki co czekam na foremki....

kahaka-wysłałam Ci kiedyś link z foremkami, które polecam-widziałaś? Tzn ogólnie chodziło mi o to, że polecam Ci silikonowe....

Kahaka, bardzo cieplutko cię ściskam i nie gadaj głupot. Po tu jesteśmy żeby się dzielić i radościami i smutkami. Każda z nas chyba tu przerabiała różne wzloty i upadki. Musi być dobrze:happy:
Ja już zmykam kąpać mojego kajtka, później kaszka i usypianie. Miłego wieczoru dla Wszystkich.

Ostatnia edycja:
Mamaffia dziękuję kochana, coraz lepiej - na szczęście. Apetyt po malutku wraca, a brzuchol tak mi wywaliło w tym tygodniu że nie mogę już w spodnie się dopiąć. Ale takie uroki.

no tak, jak mnie nie ma to od razu sie rozpisalyscie :D
A bede sobie narzekac ile bede chciala a co!!!!!

katty, czekamy az wymyslisz nowa pozycje :D a swoja droga dobrze ze zostawilas ten gips, niech wie, ze jak nie bedzie chcial sie seksic to mu przywalisz:D

nikita, moze poczekaj jeszcze pare dni i znowu sikacz?

kahaka tesknie za toba:*

martusia :D

Agusia no i co z tym seksem ?

blondplatyna ja nie zapinam sie w zadne jeansy.... tzn niby bym je zapiela ale wtedy strasznie gniota...

Sorki dziewczyny ale nie mialam seksu od 3 tygodni, jestem napalona jak chol... :D

Martusia, w szkole nie ma szans na razie, ale będę prowadzić te zajęcia dla 2-latków, co pisałam wcześniej. A foremki widziałam, poszukam czegoś u mnie w mieście. A powiedz mi, z tego Twojego przepisu to ile muffinek wychodzi?
Mononoke, teraz to tęsknisz, a wcześniej mi takim tekstem rzuciłaś :crazy:

reklama
kasiu-ty ją chyba źle zrozumiałaś... tzn podejrzewam, że Basi chodziło o co innego :) Mi wychodzi równo 12 szt z przepisu-dlatego ostatnio robiłam potrójną porcję... później podwójną... bo jednak 12 to zdecydowanie za mało :D I te silikony są dużo lepsze nawet od teflonu... łatwiej się wyciąga-nic nie trzeba smarować, wszystko ładnie samo wyskakuje :)
A o pracę to właśnie o te zajęcia dla maluchów pytałam-bo o szkole to wiem, pamiętam...

Do góry