reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witajcie :)
Mononoke- a jak Ci choróbsko nie przejdzie to dalej na zwolnienie? Czy już idziesz do szkoły?

Kamia- kochana jak egzamin?

Co tam u Was... ja dziś miałam chcicę i bzyknęłam męża :D do wyjazdu pewnie go jeszcze bzyknę-ale potem w weekend marnie to widzę... więc w tym cyklu nie mam co liczyć... A w dodatku ostatnio rano ciągle mnie ktoś wywoła z łóżka i nie zdążę temp zmierzyć... na wyjeździe też nie pomierzę więc ten cykl taki wyluzowany będzie...

reklama
Brala ktoras z Was Femare na owulke??? Bo to wlasnie mi ginka przepisala. Lek na raka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obym jakiegos skorupiaka nie urodzila po tym!!!!!!!!!!!!!:szok:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny mam wynik bety :D
A wiec tak, tydzien temu w piatek beta wynosila 6800 a w ostatni piatek ponad 37000 :D to chyba dobrze nie ?:D

Anulka ja tez tam jestem :D

Martusia masz racje gwalc ile wlezie :D

cze kochane:-)

monooke
no widzisz mamuśko jaka dzidzia jest silna i jak się łądnie rozwija:-) super:-) strasznie się cieszę:-) to co już za tydzień maszerujmy o lekarza?:-)

dziewczyny nie zdąże was nadrobić:-(
martusia wyobraź sobie, że wczoraj facet zwolnił mnie z egzaminu bo stwierdził; że "w moim stanie nie wolno się stresować i jeśli grupa wyrazi zgodę to on mi ten przedmiot zaliczy":-D tak więć polecam ciąże na sesję:-D

Ostatnia edycja:
kamila no nieźle:D:D:D to fajnie ze masz dobra grupe bo inna to by focha strzelala:D graaaaatuluje zaliczenia:*

mononoke aaaaa widzisz mowilam ze bedzie dobrze:* bobas rośnie aż miło:)

weri czekamy na nowiny

amalfi nie stresuj sie to ze któreś ze wskazań jest takie nie inne nie znaczy ze nie mozna leku normalnie brac... Femare to lek działajacy na stymulacje... kobiety bardzo go sobie chwala bo po za wskazaniami na raka ale i na wlasnie problemy z zajfasolkowaniem.... wiem tez ze jest strasznie droga... ponad 350 zl za 30 tab
a ile masz ich wziąć???

Ostatnia edycja:
Kamia ale masz fajnie :D Ja mam sesje w lutym wiec jeszcze nie bedzie widac brzuszka :D ale nastepna sesje przyjde z mega bandziorem :D

Ja sie martwie czyms innym.... chora jestem i mam spuchniete gardlo troche... martwie sie ze to nie od przeziebienia ale od tarczycy a nigdy na nia nie chorowalam :/​

Ostatnia edycja:
mamaffia ja mam femare brac tak samo jak clo prawie od 3ego dc przez 5dni, ja tez wczoraj poczytalam i okazuje sie ze tez przez przypadek jest ten lek na stymulacje, no zobaczymy jak jest

reklama
Do góry