reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc kochane moje;* co tam slychac moje ciężaróweczki i osobóweczki???

hop hoooop
jest tu ktooo?:*
veronica co sie z Toba dzieje??? kochana jak sie czujesz? jak Emilek???

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny,

mam pytanko. Nigdy nie obserwowałam specjalnie swojego śluzu, ale musze brac luteinke, żeby w ogóle @ dostac i z tego wiem, że zawsze jestem "suchutka". Ostatnio, kilka dni od podania pregnylu, poczułam, że normalnie mam mokro jak nigdy i jakoś tak więcej miejsca w środku ;) wiecie na pewno o co mi chodzi. Dziś jest mój 31 dc, robilam w sobote test ale pokazał ledwo widoczną kreske, która moze wskazywac na resztkę pregnylu. Dodam, że przed zrobieniem testu, w 28 dc miałam dosyc intensywny ból podbrzusza, podobny do @, ale to coś innego i bolało tak całą noc i potem w dzień. Następnego dnia zrobiłam własnie test i wyszło to co napisałam wyżej. Już sobie obiecałam, że nie bedę się nakręcac, ale nie potrafię. Dziś znowu miałam ból podbrzusza, taki mega, że aż płakałam. Po nospie przestało na tyle, że jest znośny. Nigdy podczas brania luteiny nie bolalo mnie na @, dopiero jak odstawiłam. Więc nie wiem dlaczego tak boli no i ten śluz. To mi daje nadzieję, czy słusznie? Staramy się ponad 2 lata, niedawno miałam hsg, przepchano mi jajowody. Napiszcie, cokolwiek...

kasik generalnie test pokazał ci 2 kreski czy jedna? moze jutro zrób bete??? mysle ze powinnas zrobic bete i z wynikiem isc do lekarza bo skoro pojawił sie śluz i bolesci brzucha a okresu nie ma to cos jest na rzeczy...

kasik generalnie test pokazał ci 2 kreski czy jedna? moze jutro zrób bete??? mysle ze powinnas zrobic bete i z wynikiem isc do lekarza bo skoro pojawił sie śluz i bolesci brzucha a okresu nie ma to cos jest na rzeczy...

Okresu nie ma i nie będzie bo biore luteinke. Nie moge jej odstawic dopóki nie potwierdze braku ciąży. Bo ona jest na podtrzymanie ew ciąży. A na teście była druga, ledwo wiodoczna, ale mówie, to moze byc efekt po pregnylu. Chodzi mi głównie o ten śluz, czy to moze byc przypadek czy tak jest w ciaży. I czy zagnieżdżanie zarodka faktycznie moze trwac nawet do 12 dni, bo gdzies tak wyczytalam. A ja ten ból brzucha 3 dni temu łącze własnie z implantacją. Dlatego może nie wyszły dwie ładne kreski, bo za wczesnie, wkoncu test wykrywa ciąże dopiero 6 dni od zagnieżdźenia

reklama
kasiu mysle ze mozesz rzeczywiscie byc w ciąży śluzówka w czasie ciąży szaleje bo zaczyna wytwarzac czop...
zrob betke i bedzie wszystko jasne:*

Do góry