reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czuje sie .... sama nie wiem, kaszle mnie tylko rano a przez caly dzien mi leci flegma :D No antybiotyk biore, mam wrazenie spuchnietego gardla,... nie wiem dlaczego :/ Ale ogolnie samopoczucie niezle, troche slaba jestem - spac mi sie chce ale to chyba normalne :p Nie rozpala mnie juz tak strasznie, mimo ze tempka dalej podwyzszona (ale skoro ginek mowi ze to normalne to ok)

A gdzie sie podziala reszta dziewczynek? Wszystkie zabraly sie za swoich mezulkow?:>

no wlasnie nie wiem gdzie sa wszystkie..... jakos tu tak pusto i smutno....
mnie znowu dzis brzuch boli:(

mononoke ważne ze juz lepiej sie czujesz:* spij duuuzo to szybciej wyzdrowiejesz musisz duuuzo odpoczywac kochana:*

Strój mam naszykowany, ale czy zadziała to nie wiem. Ja jakaś od południa jestem senna, zmęczona. Mam nadzieję że mnie jakieś choróbsko nie bierze bo boli mnie gardło i lekko kaszlę:-(

Agusia pamietaj ze seks to zdrowie :D A jak Cie bierze lekkie przeziebienie to wez sobie pij wapno 2 razy dziennie i bedzie od razu lepiej :)
ps. Jaki masz stroj?

mamaFFia pusto, jakis taki weekend nuuuuuuuuuuuuuudny

Wiecie, nie mam jako tako mdlosci... nic, nawet rano mi nie jest ani troche niedobrze, mam nadzieje, ze to geny po mamusi i ze wszystko jest ok z bobaskiem :)

Witam Kobietki!
Podczytuję sobie Was od jakiegoś czasu (mniej więcej od czasu owulacji kiedy to po raz kolejny się nakręcam...) i w końcu muszę Wam zadać pytanie, bo już szukam i szukam w tym przepastnym internecie i mętlik mam przeogromny. Na początku października przeszłam samoistne poronienie, po czym przebadałam się pod względem hormonalnym i niestety wyszła mi za wysoka prolaktyna, za niski progesteron, niedoczynność tarczycy, dobrze, że chociaż bakterii i wirusów nie miałam... Często przed @ miałam plamienia, tylko, że dopiero po poronieniu zaczęłam bacznie obserwować co się dzieje w tym moim ciele. Od 3 miesięcy biorę feminatal 800, dostinex, euthyrox 25, od 2 cykli luteinę od 16-25 dc (moje cykle to średnio 26-27 dni) i tu w końcu dojdę do tego co mnie męczy. Otóż po pierwszym przyjmowaniu luteiny w 18 dc zaczęło mi się plamienie, nawet bardzo małe krwawienie jasnoczerwone a potem okres zaczął mi się w 25 dniu cyklu i trwał 3 dni (normalnie trwa 5). Mniej więcej w 16 dc zrobiłam test bo cały czas mnie męczyło, że może ten okres to implantacja, ale wyszedł negatyw. Teraz mam 23 dzień cyklu, znów na luteinie i dziś w śluzie szyjkowym znowu pojawiło mi się zabarwienie takiej jakby kawy z mlekiem , bardzo jasne. Śluz jest rozciągliwy znowu (od 9dc do 15 dc był płodny, potem zrobił się biały i trochę grudkowaty) i ja już nic nie rozumiem- czy znów muszę szykować się do @, czy myślicie, że mam szansę zafasolować ?

A i czy jest sens robić test quick vue jutro (24 dc) bo nie wiem czy odstawić luteinę tego 25 dnia, czy w razie czego na podtrzymanie fasoli ja brać

Przepraszam, że pierwszy post i na tyle linijek...już wymiękam z tej niepewności

madzilka mysle ze nie powinnas przestawac brac luteiny a bete zrobic w srodku tyg... albo isc jutro na bete i sprawdzic czy cos sie ruszyło... bo na tescie moczowym nie wyjdzie a trudno zebys luteinke brala przesz kolejne 2 tyg nie wiedzac czy fasolkujesz czy nie....

mamaFFia bardzo Ci dziekuje za odpowiedz, chyba tak wlasnie trzeba zrobic, bo ten sikaniec moze byc niewiarygodny, ale chyba po prostu potrzebowalam, zeby ktos mi pomogl podjac decyzje co tu z soba zrobic. Jeszcze raz dzieki. Pozdrawiam i milej nocy.pa

reklama
Hej niedawno zaczelismy sie starac o drugie dziecko od paru dni bola mnie piersi i podbrzusze wydaje mi sie ze chyba sie udalo w piatek zrobie test to sie okaze. Z olivia tez bolaly mnie od razu piersi mam nadzieje ze sie nie myle pozdrawiam i zycze szybkiego zajscia i zdrowych maluszkow;-)

Ostatnia edycja:
Do góry