reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke-śliczna betka! Porównaj z poziomki-może masz bliźniaki hehe

Słuchajcie mi się w niedziele śniło, że zostałam szczęśliwą mamą dziewięcioraczków :D

kwiatuszek- legwanka ma dziewczyna z lipcówek Tam jest temat "Nasze nicki" i tam każdy wpisuje się i swoje nicki :)

kamila- gratulacje zdanego egzaminu :) oby reszta sesji poszła tak łatwo....

Ostatnia edycja:
Martusia, gdybym miala blizniaki to skakalabym ze szczescia pod sufit :D

Nie za duzo bys chciala naraz? Moj K sie ze mnie smieje ze jak juz zaszlam to od razu chce blizniaki ale 9 raczki :D nawet ja o tym nie pomyslalam :D

Ale właśnie ja bym nie chciała wszystkich na raz..... i nie wiem skąd ten sen....

A wczoraj po seksie w tv leciała piosenka: "nowe życie na śniadanie" i my patrzymy na siebie i powiedzieliśmy oboje: "chyba na kolacje" hehe Normalnie gdyby to był poranny seks to bym to uznała na wróżbę :)

Ostatnia edycja:
reklama
No wiesz.... nowe zycie moze sie pocznie rano, po tym wieczornym seksie :D
Wiesz, ja bylam na 100% pewna ze do owu zostaly dwa dni, i sie kochalismy bo nastepny seks mial byc w owu :D A na usg okazalo sie, ze plod jest mlodszy o 2 dni niz wynika z OM, czyli owu byla wtedy! :D

Do góry