reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nie ogladalam tego ale juz sie fajnie nazywa mrs vandersex heheheheh, ale adolf to tez przegiecie, nie uwazasz??? Ja tylko sucz jestem przed @ w pozostale tygod bywam mila hihihi
agusia a ty znow ujeżdzasz swojego;-)???

reklama
kochana jagusiu na badania musze isc zerobic hormony tarczycy po ciązy testosteron,morfologie i cos tam jeszcze mi zapisal... co do tego powstrzymania na rok to dlatego ze po tym jakunormuje hormony i te cholerne @ po tym moge wyjac spirale i zobaczymy co wtedy i jak bedzie ok to bedzie mozna startowac

jesli ogolnie chodzi o rodzaj antykoncepcji to jestem zadowolona bo po cc nie moge zajsc w ciaze przez 2 lata czyli akurat rok musze sie wstrzymac i bedzie git-bynajmniej od medycznej strony
tabletek sie boje bo mam tendencje do tycia a zwarzywszy na hormony i zatrzymywanie wody w organizmie kiepsko by to wygladalo...

co ja bym bez was zrobila moje kochane:*

mamaffia to teraz juz kapuje z toba wszystko, bo wczesniej nie bylam w temacie, to tez troche masz do naprawienia, ja sie dowiem co ja mam jutro do zrobienia czy kaze mi cos badac czy przepisze znow clo,czy moze cos innego, nowego...

MamaFFia, głowa do góry! ludzki organizm to tak naprawde czarnoksięstwo jakieś i tam nigdy nic nie wiadomo, ja bym się już nie zdziwiła jkaby niedługo kobity bez macicy dzieci rodziły!!! dlatego głowa do góry! ;) będzie git! Tym bardziej jak mówisz, że masz super lekarza, którego znasz i któremu ufasz, to już w ogóle słuchaj zaleceń, rób co każe i musi być dobrze! :)

Amalfi wiesz co, ja sobie tylko mogę wyobrazić jak Ty w domu wariujesz i z pejczem biegasz! zresztą my podobno pmsa nie mamy tylko w czasie @ więc te chłopy naprawde mają przesrane!

A odnośnie lekarstw,to co myślisz, Amafli? wolałabym coś nowego czy dalej na clo próbować?? Ty 3 cykle miałaś tak?

Agusia, nie pitol że gdzieś się znowu gździsz w krzakach??? pamiętaj o swojej śwince!!!! :D

Ostatnia edycja:
Dokladnie ja jestem ok tylko przez tydzien do 10 dni po @, potem to juz schodzic mi z drogi...
agusia na bank wrocila do narzeczonego po jeszcze hehehehehehehheheeh;-), skoro juz sie rozkrecil to szkoda zmarnowac heheheh

moj tesciu mowi ze | lekarz od szamana rozni sie tylko wykształceniem| :D

amalfi bedzie dobrze i trzymam&&&&&&&& za ciebie:*
jaguś kur... musze dac sobie rade bojakie mam wyjscie....

tesciu dobrze gada, ale jak wyksztalcony lekarz juz nie pomaga to ja radze tance szamanskie, dają rade i deszcz potrafia wywolac

MamaFFia, no jacha, że dasz! i nie dlatego, że nie masz wyjścia, tylko dlatego, że silna baba jesteś! o! ;) CMOK

Amalfi to my cipy jesteśmy, bo Aguśka ujeżdza a my na forum siedzimy.. zamiast też się za robotę jakąś wziąć!

hahaha dobrze wiem do jakiego szamana pijesz, Amalfi!!!!!! :D Józefa i jego złotego deszczu! haha

kochana jaguś jestes:*
amalfi na która masz go gmeracza???:D
poziomki a wy jak sie czujecie dziewczynki moje??
blond co uciebie???
Agusia jak bzykanko??:D
Basieńko a co u ciebie???:*
katty gdzie jestes babolcu???:*

reklama
Amalfi gdzie jesteś Adolfino? Aguśke też wcięło..? no wszystkie wymiotło! :D
to ja też się żegnam i idę w scrabble załupać!

BUZIAKI

Do góry