reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke dobrej nocki i kolorowych snów :*
Amalfi borę z Was przykład jako przyszła młoda żona:-). Lizanie i te inne sprawy:-p. Już 4 dzień pod rząd. Ciekawe kto wytrzyma dłużej ja czy mój m? Dodam że teraz to on ciągle chce.

reklama
hehehehh tak trzymac, ja stawiam na ciebie, przetrzymasz go hahahah;-). Poza tym nie musisz byc zona zeby ci sie bzykanie nalezalo, bierz co twoje, tak jak poziomki:-D

no to super Agusia! wcześniej narzekałaś, że mało a teraz prosze! nie będziesz mogła się odpędzić! :-D

mamaFFia, to zostajesz główną naczelną radiofonii i tv na BB! :D dla mnie bomba, czasu nie ma żeby program poczytać a tu wszystko znajdę na bierząco :D

Ja mogę go przetrzymać, tylko żeby się nie zniechęcił;-). Słucham Waszych rad i jak na razie wychodzę na tym bardzo dobrze:-). I dzięki temu jajnik mnie nie boli.
Jaga dokładnie tak najpierw narzekałam a teraz codziennie ostra jazda bez trzymanki:-p. Tylko mi świnki żal, bo ona już nie wie gdzie ma się chować jak my tak szalejemy:-)

Ostatnia edycja:
poziomki bylam ugina... wkładka jest dobrze ulozona po ciazy nie widac nic... i nie widac zebym byla w ciazy...plamienia sa hormonalne najprawdepodobniej bo musze zrobic badania:( wiec czekam na kase do 28 bo mamy noz na gardle z kasa i wczesniej nie wykombinuje 200 zl na badania:( przepisal mi tabletki novenette na jeden miesiac zeby zrobic szok i moze unormowac ta cholere:(

szlak mnie trafia ze nie wiem co mi jest...
a co do spiralki to nie wyjmowalam bo musze byc zabezpieczona zeby w ciaze nie zajsc teraz- dopuki nie unormuje sie wszystko wiec musze na minimum rokodlozyc plany:( ;( zalamka

hehehe biedna świnka się napatrzy i zazdrości, sprawcie jej jakiegoś pana świnke i nie będzie problemu :-D
to super, że szalejecie, tak trzymać!!

mamaFFia, na rok? jejku, strasznie długo, tule! nie wiedziałam,że to takie jaja mogą być z tą spiralą! może jak wszystko będzie okej, to uda się wcześniej??? trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
heheheheh tylko nie bierzcie jej do trojkata!!!!!!!!!:no:
Tak rob, bo moze juz w przyszlym cyklu bedzie szansa na owulke, chociaz ja mysle ze dopiero ci lekarz cos przepisze zeby jajnik zaczal produkowac jajeczka

Dzieci same się nie zrobią ,wiem co mówię:-D

Mój M nie wali fochów bo wyjeżdza w pon a wraca w piątek więc szkoda mu czasu a ostatnio jak wyjeżdżał to coś tam mu nie pasowało(nie bardzo wiem co:)) i przez 2 dni nawet esa mu nie wysłałam .Pękł pierwszy. Trzeba im pokazać że takie fochy to w buty i do przedszkola

Mafia mam nadzieje że te zaburzenia jednak nie są duże. Jeżeli wyniki będą dobre to ja bym wkładkę wyjęła. Byłaś u gina prywatnie??

amalfi świnka w trójkącie ty perwersie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi Ty byś mi w ogóle pasowała do takiej kobity w latexie z pejczem hehehe krótko trzymać i porządek musi być :D szefowa :D hehehehehehe ja też znam swoje miejsce i ogólnie ciężka ze mnie kobita, swoje zdanie mam i zazwyczaj walczę, żeby po mojemu było :p ale z drugiej strony też czasem coś spieprze i nie mam problemów, żeby przyjść i przeprosić :)

Do góry