reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mafia ciekawa jestem jak Ci te badania wyjdą. Jeżeli jesteś po cc to lepiej poczekać aż miną 2 lata. Mamy dziewczynę której mięsień się rozszedł i gin powiedział że za wcześnie zaszła:( I tak masz kupe roboty przy małym:))

Ja się przespałam :))

reklama
Ja konczylam robic tarte z truskawkami, wiec mnie chwile nie bylo. Bede miala na deser jutro przed praca, a co???
Jutro na 10.30 ide, zarzuce se moze testa zeby sie nie przeterminowal heheheh

kochane jestescie poziomeczki:*
no chyba tak bedzie najlepsze...
szkoda bo chcialabym odchowac dwoje z jak najmniejsza różnica wieku... zreszta chcialabym córeczke:) synka aparata juz mam:p:D

Amalfi DAWAJ TA TARTĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mafia ciąza musi być spokojna a jak masz się martwić że coś ma się stać.
Gabi ma 2 lata i 2 miesiące,jak bliźniaki sie urodzą to będzie miała 2 lata i 5 miesięcy i ciesze się że nie mniej!!

Wlasnie myslalam sobie ze fajnie byloby zrobic tarte z poziomkami.
A teraz przelecialam wzrokiem twoje suwaczki i widze ze ty juz masz dwojke i teraz czekasz na blizniaki,szok!!! Ale ci zazdroszcze...
A powiedzcie mi od kiedy czulyscie ze jestescie w ciazy??? Dopiero zorientowalyscie sie jak @ nie przyszla??? Czy wczesniej i jak tak to po jakim objawie??

Bede miała 4 córki:-D:szok:
cykl w którym się udało był na luzie a testa zrobiła 3 dni przed @ (popołudniu)bo miałam imieniny i nie chciałam pić. Objawy przyszły potem

Za kazdym razem nie mialas zadnych ale to zadnych objawow??? Nie bolaly ci cycki, nie mialas dziwnego sluzu??? Nie mialas nawet przeczucia??? Skoro zrobilas test to musialas cos przypuszczac

amalfi ja zorientowalam sie w 6 tyg ciazy:D i zrobilam test cycki nie bolaly nie wymiotowalam po prostu zero objawów :D
A TEST ZROBILAM BO MIALAMISC GO GMERACZA NA CYTOLOGIE:)
JA UCIEKAM SPAC:* DO JUTRA BEDE WIECZOREM

reklama
amalfi ze mną jest wogóle dziwnie bo przed Gabi miałam 1 cykl z plamieniem zamiast@ (a mam 6 dniowe obfite) i wszystkie objawy łącznie z siarą i nawet ginka powiedzała że macica lekko spylchniona.Dopiero w następnym cyklu fasolka sie pokazała. A teraz 2 cykle przed plamienia i objawy typowo ciążowe endometrium 20mm (skrobać mnie chcieli) a hormony w normie i też w 3 cyklu sie pokazał pęcherzyk. Nie chciałam mieć wyrzutów sumienia dlatego zrobiłam test bo byłam przekonana że nic z tego

Do góry