reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jak ja Was uwielbiam. Co do partnera dla mojej świnki to jedynie z Kahaki samcem bym ja dopuściła:-). Ona czasem potrafi tak rytmicznie uderzać w poidełko że my wypadamy z rytmu:-p. Ale teraz to włazi pod łóżko i cicho siedzi. Z tego co juz wiem to mój jajnik produkuje jajeczka tylko nie pękają:-(

reklama
jagus na rok i to sa jaja z hormonami po ciazy z kacprem... przynajmniej tak uwaza moj gin...i to nie jest od wkładki... boona jest grzeczna i sie nie rusza i przedewszystkim nie jesthormonalna zeby mogla cos zaburzac:(

MamaFFia.. kurde, ale on przecież nie może założyć, że 100& rok mija i wszystko będzie okej! Przecież może się okazać, że dostaniesz tabletki i raz dwa się naprawi.. :) życzę Ci tego z całego serducha! bądź dobrej myśli!
A z wkładki ogólnie zadowolona jesteś??

Agusia, szalej wariatko i nie patrz na świnkę! heheh :D ona stuka w to poidkełko bo wie co traci jak pana świnki nie ma! heheh :D

jaga a ty myslisz ze czemu mam ksywe hitler???? Lub Adolf????? Moj mnie tak nazywa hehehheeh
mamaffia sorry ze nie komentuje tego co piszesz ale nie jestem w temacie za bardzo, na ten watek trafilam pare dni temu dopiero i was nie znam, wiem tylko ze masz wkladke tzn spirale chyba i ze narazie nie wolno ci zachodzic w ciaze ale czemu nie mam pojecia...:sorry2:

Ostatnia edycja:
jesli chodzi oplamieniato od pologu mialam dwa moze trzy normalne 4 dniowe okresy a reszta w caly swiat i pol ameryki... ale co do tych różnych odczuc to od jakiegos miesiaca...

ulekarza bylam zaufanego który prowadzil moja ciąże...

miala któraś z was problemy hormonalne kiedys???

Amalfi oglądałaś Eurotrip? tam w Amsterdamie była taka z pejczem, mrs vandersex :D pasowałabyś mi do tej roli! hehehe :D ale jak Twój woła na CIebie hitler albo adolf.. to już w ogóle wymiękam hahah :D

Pewnie skoro mam plamienia ciagle, to ja mam problemy hormonalne, ale nie moge sie wykazac jak narazie badaniami, dopiero w polsce porobie co bedzie sie dalo, bo wiem ze to trzeba robic w roznych dniach cyklu. Wiec pewnie wszystkiego nie zrobie

reklama
mamaFFia u mnie PCO się kłania! prolaktyne mam podwyższoną i lh z fsh rozregulowane, reszta okej. Chociaż nie! na progesteron luteine biorę, bo za niski. U Ciebie jak to wygląda?

Do góry