reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cze kochane:-)
na początku nikita &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze testowanko:-)

monooke a dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękniście wzrośniętą i wysoką betę:-)

martusia a może jednak pojawi się okazja;-)

poziomki biedaczysko Ty nawet strachu masz 2x więcej bo my się martwimy o jednego bobaska a Ty o dwa ale twoje dziewczyny to silne babki i wszytsko będzie ok:-)

kahaka miło Cię "słyszeć":*

a ja właśnie w ramach odstresowania się przed jutrzejszym egzaminem, na który null umiem poukładałam wszystkie ubranka małego:-) a wczoraj byłam obejrzeć wózki i wszytsko obróciło mi sie o 180 stopni:szok: babka w sklepie napaliła mnie na mutsy i na inne nie bardzo chce mi się patrzeć:baffled::-)

reklama
Ja już powiedziałam co będzie to będzie. Widocznie tak ma być. Ja seksu nie odmawiam bo mam zawsze potrzebę :zawstydzona/y:. No są dni kiedy nie chcę,ale rzadko.

Dzięki kobietki za &&&& za jutrzejszy dzień.
Ja się własnie pokłociłam z moim. Nie dość że nie było go cały dzień to jak przyszedł do domu to taki nabzdyczony że i mi popsuł humor:baffled: I teraz on siedzi w jednym pokoju i ogląda mecz piłki ręcznej a ja w drugim.... Nie ma to jak błogi rodzinny sobotni wieczór. :wściekła/y:

NIKITA haha przybij piątke! u mnie też foch nabzdyczony siedzi i książkę czyta od 18! obraził się, powiedział, że nie chce ze mną gadać i UWAGA dodał, że jak mu przejdzie to da mi znać! haha :-D patrzcie jaki łaskawca! szczęściara za mnie co ? fiut jeden :-p

Cholercia, to chyba coś w powietrzu dzisiaj, jakis wirus niezadowolenia zaatakował osobników męskich:tak: Tak myślę, że jak skonczy się mecz to przyjdzie się połasić....
Kamia a wózek super, i kolorystyka - duzy wybór. Jak moge podpowiedzieć z własnego doświadczenia, jak już decydujesz się na gondolę to zwracaj uwagę na jej długość. Bo między wózkami róznych firm są spore różnice. Najlepiej wybrać jak najdłuższą bo maluch szybko rośnie, i może być taki moment że do gondoli się już nie mieści a na spacerówkę jest jeszcze za mały... Jak bym miała jeszcze raz wybierać wózek to też wybrałabym ten na dużych pompowanych kołach. Coprawda jest ciężki ale małego tak nie trzęsie na spacerach. Ja wybrałam firmy CAM (to jest hiszpańska marka, mało znana w Polsce, ale jak byłam w hiszpani to co drugie dziecko było w takim wózku)) i nie byłam z niego zadowolona. Fakt- był lekki, ale małe koła nie zdały egzaminu na na szych chodnikach. Na spacery musiałm wybierać tylko te alejki wyłożone równo kostką.

reklama
:pP juz jestem na troche dłużej
musialam wiac bo zachciało mi sie ściągania warkoczyków ( mialam syntetyczne) aktualnie wygladam jak staramurzynka z włosami krecoinymizaczesanymi do tyłU:D:p
moj Bartek oglada "miszczostwa"

co tam kochane moje slychowac??? bo ja generalnie sie poddalam i zalamalam:( ehhhh
na cokomu hormony???

Do góry