reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja dostałam dzis @ TZN chyba bo przez to plamienie nie wiem co tak naprawde sie dzieje... moj mąż mowi ze serce mi tak szybko bije jak by chcialo z piersi wyskoczyc... znowu dlugo spalam i jestem glodna za 7.... nie wiem juz co sie dzieje w czwartek wizyta u gin zobaczymy co wyjdzie....
a ty Agusia jak sie czujesz????

reklama
Szczerze to dziwnie się czuję:-(. Jestem nerwowa, łatwo łapie doła, nawet płaczliwa. Czasem mnie zaboli lewy jajnik ( on w dzień mnie tak ćmi). Od dzisiaj biorę lutkę przez 10 dni i zobaczymy co będzie. Jeszcze 1 cykl z lutką i powinno się wszystko unormować- tak powiedział lekarz. Ale znając moje szczęście to będzie inaczej. Zresztą jak ze wszystkim u mnie;-)

ale ty przynajmniej wiesz co sie z toba dzieje.... jesli jestes nerwowa i łapiesz male dołki to na jedno mam lekarstwo:D nasze towarzystwo wieczorkami:D a ja od poniedzialku bede tu od 8-9 rano jak tylko bedzie moj malych mnie budzil:)

Ja o 4 rano wstaje do pracy. Ale tak od 14 do 22 to raczej w tygodniu jestem na forum:-). Wiem że Wasze towarzystwo jest lekiem na dołki i dlatego tu chyba zostanę:-)

Pieklam ciasto tzn robilam teraz sie piecze wiec juz z wami zostane. Moje PMS siegnelo zenitu, mialam gigantyczny dym w domu, powiedzialam mojemu ze sie wyprowadzam i niestety jestem raczej slowna wiec musze to zrobic.

oj Amalfi Amalfi.... lepiej ty tym ciastem go przekup zeby cie przygarnął:D:D:D moj M. pojechał grac w kosza ( mecz ma) a pozniej jedziemy,... jak pomysle o 3h w aucie to mnie trzesie

Moj jest na diecie,poza tym to on musi mnie przekupic a nie ja jego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ja od niego odchodze!!!!!!!!!!!!!

reklama
dopiero pierwszy raz od niego odchodze!!!!!!!!!!! Ale bog go skaral i sie tak wypieprzyl w domu hehheheehheh ze ma noge spuchnieta tzn stope i fioletowa!!!!!!!! Bo jest takim czubem ze juz czasem nie moge z nim!!!!!!!!!!!!!!!! Uroslo mu to w ulamku sekundy heheheh. Samego wywalenia nie widzialam a szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero jak zaczal krzyczec a co to jest!!!??????, zobacz na moja noge!!!!!, a co to jest???!!!!!!, jak szybko rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja ledwo powstrzymalam smiech. I mowie mu ,twoj bog cie skaral bo jestes takim palantem!!!

Do góry