reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kup altacet i niech zrobi sobie okład... chyba ze boli bardzo to jedz z nim na pogotowie bo moze byc złamana.... w najlepszym wypadku jest spuchnieta bo jest stłuczona

hahaha jestes niemożliwa jak moj mnie wkur... a cos sobie zrobi to ja nie moge.... zawsze mi przechodzi i lituje sie nad mendą moja kochana:D

tak swoja droga to ja z moim tez dzis sie poklucilam bo zmienia plany w ostatniej chwili.... i mnie wkurzył....

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, jestescie THE BEST :*
amalfi jak nie przestanie bolec, to lepiej pojedzcie na pogotowie... oklady z octu tez sa dobre... a jak zaloza mu gips, to mozesz sobie troche odkruszyc ;-)

zimno mam w domu i bylam sie zagrzac pod pierzynka, wyslalam r. na zakupy (jego pierwsze samodzielne duze zakupy), bo zawsze ja robie ;) i wrocilam do was :-)

kurcze, nie moge sie zebrac, zeby zajecia przygotowac...

Sorry ale nie obchodzi mnie to co jest jego noga, odchodze od niego i juz, ja mam nogi sprawne wiec moge odejsc. Robi se oklady z octu, kumpel przywiozl mu masc i tak se siedzimy nic nie gadajac!!! Tzn ja koncze ciasto i robie obiad. Niech sie cieszy ze jemu tez robie!!! Poza tym rusza paluchami to chyba nic nie zlamal

Ja nie moge sie ogarnac, zeby na zajeciach wysiedziec..! Masakra!!! :/

hahah :D AMALFI tak trzymaj!! Nie daj sie dziadowi!!! :D jak zasluzyl to niech cierpi, a co!! :D

Amalfi widze ze mocno cie wkurzył!!!! co takiego zrobil??? nie denerwuj sie bo to nie ma sensu.... :*

siedze i czekam i czekam i siedze i generalnie chcialabym juz wytulic mojego pysiaka:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hehehehe a my tak z moim K nie potrafimy. Kłotnia trwa nie dluzej niz godzine ale i tak po paru minutach zamienia sie juz w zart :D

Do góry