reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

katty, ja tez mam focha, o!
Mononoke, też mam ten suwaczek na 28dni, mój Bąbel jest wielkości oliwki zielonej :-D
karolciak, mam wrażenie, że musiała Ci wyjść beta podwyższona, pewnie w okolicach 5-10, dlatego Ci tak ta babka powiedziała. Dzwoń tam i się dowiaduj!
Agusia, nic nie rób, co masz robić? Bierz normalnie luteinę, jak Ci gin kazał.

reklama
kahaka pozwolisz zeby nas tak traktowala? mialysmy byc tymi jedynymi my i tylko my, a teraz widzisz co sie dzieje? rozpusta! wszystkie kocha, na wszystkie ma ochote.... ja siezalamie chyba ;(

karolciak a Ty jeszcze nie zadzwonilas? no na co Ty kobieto czekasz? chcesz sie zameczac niewiadomo ile? nie ma mowy! dzon albo ja zadzwonie! :p

heheheheh Mononoke tylko ze dzisiaj ciocia ma wolne a ona tez nie widziala tego wyniku tylko ta babka do niej dzwonila i tak jej powiedziala wiec nic sie od niej dzisiaj nie dowiem...jutro zatestuje i zobaczymy a najwyzej w poniedzialek skocze tam i odbiore ten wynik;-) albo pojde do innego lab zrobic betke gdzie beda obiektywni a normalnie wynik dostane..heheh;-) Też Was kocham i zazdrosna jestem bo tu sie trójca połaczyla i nie chcecie do siebie nikogo dopuscic:>:> wrrrrrrr

Tak wiem moja wina przepraszam;-(ale obiecalam poprawe wiec jestem to moje Noworoczne postanowienie:-D wiecej czasu z Wami spedzac:tak: wiec sie teraz w pracy obijam i jestem:D

Nie ma juz trojcy - ja mam focha, nienawidze zdrady! A taka zdrada to juz w ogole! <foch>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Karolciak
myslalam, ze ciotka wie czy wynik byl chociaz powyzej 0 i ze zadzwonisz do niej do domu:p
ale zycze powodzenia na testowaniu, trzymam za Ciebie bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
no, tylko zebys w tym postanowieniu wytrwala ;-)

amalfi no ,wiesz babolcu, jak mozesz mowic ze sie z nami nudzisz, czuje sie urazona <foch>

baska no wiesz, jak mozesz!!!!!!!!!!!!!!!
ja ci kwiaty, prezenty, dom i nawet nowe auto kupilam, a ty co.... teraz to juz mnie nie kochasz??????????????

Ostatnia edycja:
Do góry