reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mononoke no to Ty masz jak ja:D:D:D:D nadre sie nadre bartek sie wkurzy ja sie wkurze ja sie popłacze jemu robi sie głupio i po chwili przytulaski i przepraszaski:D

reklama
Ja niestety moge se plakac do usranej smierci, nigdy mnie jeszcze nie przytulil kiedy po klotni albo w trakcie plakalam. Wiec juz nie placze, szkoda oczow!!!!!!!!!!!!!!! A ja sucz raczej jestem wiec on musi troche pocierpiec

mamaFFia no przytul przytul:-(
Wdupczyl obiad i mysli ze gary sie same umyja!!!! W koncu gary myje sie rekami nie noga !!!!

amalfi umyj po sobie a reszte zostaw i powiedz zeby rudzył dupe do zmywania...
jak ci powie ze noga go boli to podstaw mu stołeczek niech siedzi i zmywa:D!!!!
kurcze maleńka nie daj sie jak taki gbur ci pod dachem siedzi:D:D:D:D

Woooow, nadrobiłam was w większej części i widze że znowu mnie imprezka ominęła. Jedną już przespałam, a wczoraj mój M. wrócił wcześnie (bo tak ok.23ej) z "męskich rozmów o życiu", i jeszcze nie był na tyle zmęczony że dał się zmolestować ;) Więc też wieczór zaliczam do przyjemnych. Ale u was działo się oj działo. Super.
Katty, buziolek*: również dla ciebie, widzę że humorek, pomimo niedogodności kończynowych cię nie opuszcza, zresztą chyba jak zawsze:happy2:
Mononoke- łobuziaro-zazdrośnico:sorry2: Nie bądź taka zaborcza ;) Daj się trochę nacieszyć dziewczynami.
Amalfi - twarda z ciebie sztuka. Ale może czasem warto odpuścić. Niech pozna twoją dobroć ;)
Karolciak- oj, to cię ciotuchna załatwiła, heheh. Zamiast uspokoić to masz nerwówkę. Ale coś musi być na rzeczy... no może nie coś tylko ktoś;) To oby sikacz jutro dał odpowiedź jednoznaczną, &&&&&&&.
Martusia- jak z twoją betką?? Co do urojeń, lub nie to ja też co chwila mam objawy ciążowe. I ponieważ jest ich coś za dużo to na bank sa urojone:dry: Sikać mi się chce cały czas (na wszelki wypadek biorę urinal;), jajniki mnie kłuja tak na przemian, ciągnie mnie jakoś brzucholek, mój M. dzisiaj mi powiedział że jakos moje piersi wydaja mu się większe... No narazie tyle mi się przyplątało. A do @ jeszcze tydzień.
Mmmm... pieknie pachnie u mnie w domku sernik, biegnę wyciągać go z piekarnika.

mamaFFia No, taki!!!!! Wlasnie sie nie daje!!!!! Ja dzis juz mylam gary, pieklam ciasto, odkurzalam , mylam podloge, zrobilam obiad chociaz jestem na chorobowym od pracy, on ograniczyl sie do pojscia na silownie, posiedzeniu z kumplem juz z napuchnieta noga. Nie rusze nawet palcem od teraz!!!!!!!!!!!!!!!
katty no on tez wreszcie przylezie, pewnie jutro dopiero jak bede w pracy wysle smsa

reklama
Nikita ja ma to samo ( takie same objawy) tylko ze mam plamienia:( nie wiem co sie dzieje bo jak teraz sie zastanowilam to mam plamienia juz od 2 tyg!!! bo od swiat raz wieksze raz mniejsze ale 2 tyg to baaardzo dlugo:( i dwa testy mi wyszły negatywne:(

Do góry