reklama
amalfi umyj po sobie a reszte zostaw i powiedz zeby rudzył dupe do zmywania...
jak ci powie ze noga go boli to podstaw mu stołeczek niech siedzi i zmywa
!!!!
kurcze maleńka nie daj sie jak taki gbur ci pod dachem siedzi

jak ci powie ze noga go boli to podstaw mu stołeczek niech siedzi i zmywa
kurcze maleńka nie daj sie jak taki gbur ci pod dachem siedzi
Woooow, nadrobiłam was w większej części i widze że znowu mnie imprezka ominęła. Jedną już przespałam, a wczoraj mój M. wrócił wcześnie (bo tak ok.23ej) z "męskich rozmów o życiu", i jeszcze nie był na tyle zmęczony że dał się zmolestować
Więc też wieczór zaliczam do przyjemnych. Ale u was działo się oj działo. Super.
Katty, buziolek*: również dla ciebie, widzę że humorek, pomimo niedogodności kończynowych cię nie opuszcza, zresztą chyba jak zawsze
Mononoke- łobuziaro-zazdrośnico
Nie bądź taka zaborcza
Daj się trochę nacieszyć dziewczynami.
Amalfi - twarda z ciebie sztuka. Ale może czasem warto odpuścić. Niech pozna twoją dobroć
Karolciak- oj, to cię ciotuchna załatwiła, heheh. Zamiast uspokoić to masz nerwówkę. Ale coś musi być na rzeczy... no może nie coś tylko ktoś
To oby sikacz jutro dał odpowiedź jednoznaczną, &&&&&&&.
Martusia- jak z twoją betką?? Co do urojeń, lub nie to ja też co chwila mam objawy ciążowe. I ponieważ jest ich coś za dużo to na bank sa urojone
Sikać mi się chce cały czas (na wszelki wypadek biorę urinal
, jajniki mnie kłuja tak na przemian, ciągnie mnie jakoś brzucholek, mój M. dzisiaj mi powiedział że jakos moje piersi wydaja mu się większe... No narazie tyle mi się przyplątało. A do @ jeszcze tydzień.
Mmmm... pieknie pachnie u mnie w domku sernik, biegnę wyciągać go z piekarnika.
Katty, buziolek*: również dla ciebie, widzę że humorek, pomimo niedogodności kończynowych cię nie opuszcza, zresztą chyba jak zawsze

Mononoke- łobuziaro-zazdrośnico

Amalfi - twarda z ciebie sztuka. Ale może czasem warto odpuścić. Niech pozna twoją dobroć
Karolciak- oj, to cię ciotuchna załatwiła, heheh. Zamiast uspokoić to masz nerwówkę. Ale coś musi być na rzeczy... no może nie coś tylko ktoś
Martusia- jak z twoją betką?? Co do urojeń, lub nie to ja też co chwila mam objawy ciążowe. I ponieważ jest ich coś za dużo to na bank sa urojone

Mmmm... pieknie pachnie u mnie w domku sernik, biegnę wyciągać go z piekarnika.
bellabella
Fanka BB :)
oki to w poniedzialek testujemy razem:-)juz nie moge sie doczekac wynikow!!!!!!
mam nadzieje ze wszystkie pozytywne:-)

amalfi
Fanka BB :)
mamaFFia No, taki!!!!! Wlasnie sie nie daje!!!!! Ja dzis juz mylam gary, pieklam ciasto, odkurzalam , mylam podloge, zrobilam obiad chociaz jestem na chorobowym od pracy, on ograniczyl sie do pojscia na silownie, posiedzeniu z kumplem juz z napuchnieta noga. Nie rusze nawet palcem od teraz!!!!!!!!!!!!!!!
katty no on tez wreszcie przylezie, pewnie jutro dopiero jak bede w pracy wysle smsa
katty no on tez wreszcie przylezie, pewnie jutro dopiero jak bede w pracy wysle smsa
reklama
Nikita ja ma to samo ( takie same objawy) tylko ze mam plamienia
nie wiem co sie dzieje bo jak teraz sie zastanowilam to mam plamienia juz od 2 tyg!!! bo od swiat raz wieksze raz mniejsze ale 2 tyg to baaardzo dlugo
i dwa testy mi wyszły negatywne