reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
monooke ja jak byłam u lekarza w październiku to mialam ze sobą wyniki toxo robione w maju i jako, że nie były niepkojące to nie kazał robić drugi raz:-) pewnie, że idź:-) może jak będzie potrzeba(trzymam kciuki żeby nie) to da Ci coś typu luteina itp i nie będziesz miała strachu:-)
pewnie, że powoli kupujcie teraz:-) tyle jest tego do skompletowania, ze jakby chcieć to zrobić nawet w miesiąć dwa to budżet domowy rozwalony;-)

Mononoke, ja badania robiłam dopiero po pierwszej wizycie u gina. A zleciła mi:
mocz
grupa krwi
glukoza
tokso
morfologia
VDRL
I nie nastawiaj się, że dużo zobaczysz na usg, żeby się nie rozczarować. Może być dopiero pęcherzyk.
Agusia, to wszystko zabobony z tym kupowaniem. Ja mam już sporo ubranek i wcale nie będę się powstrzymywać.
LILITH, fajnie, że jestes z powrotem :tak:
Kamia, koniecznie wybłagaj usg! :-D

Kahaka a OM to OSTATNIA MIESIACZKA? Bo ja mam cykle 29 dniowe i ostatnia miesiaczke mialam 2 grudnia wiec teraz jestem w 4 tyg i 2 dniu a w dniu kiedy ew bylabym u lekarza to bedzie ok 5t5dz, myslisz ze za szybko ?

Martusia, czy ktoś teraz używa pieluch wielorazowych? :szok:
Mononoke, możesz iśc, pęcherzyk powinien już być widoczny. Przynajmniej zobaczysz, że ciąża jest w dobrym miejscu i czy pojedyncza.

reklama
kahaka-to teraz największa moda na wielo i nie mam na myśli tetrowych.... tylko śliczne, kolorowe i nieprzemakające pieluszki wielo... nie słyszałaś o takich?
Ja zamierzam takich używać, choć to spory koszt kupić na raz, ale to tylko jednorazowo. Ale jak usłyszałam, że na produkcję jednego pampersa zużywa się szklankę ropy to ja dziękuję

http://www.pieluszkarnia.pl/ na allegro są dużo tańsze...

Ostatnia edycja:
Do góry