reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
rusalko co do wlosow zawsze jest na odwrut kobietki o prostych wlosach chcialy by loki,a z lokami proste,ja mam podkrecane,ale nigdy nie moglam zapuscic dlugich, jakos mi wygodniej w takiej dlugosci jak mam. ;D
nie martw sie co do sprawy fasoli nie teraz to jest zawsze nastepna mozliwosc za dwa tygodnie,uzbruj sie w cierpliwosc to nam pozostalo,bedzie lepiej,uwiezmy w siebie i naszych facetow

!!!!MOBILIZACJA PARTNERSKA!!!

ZYCZE WSZYSTKIM STARAJACYM SIE POWODZENIA,MOZE SIE W KONCU UDA ;)

Elzbietko a gdzie dokładnie lecisz na majorkę? (chodzi mi o miejscowość)
ja byłam na majorce jestem zachwycona tą wyspą zresztą zwiedziliśmy jej dużą część i nie miałabym nic przeciwko
ponownemu spędzeniu tam wakacji ;D ;D ;D ;D
w takim miejscu napewno będziesz miała udane wakacje!!

Elzbietko to bardzo ładna miejscowość , aczkolwiek ja byłam troszkę dalej od stolicy majorki.
napewno Ci się spodoba!! tam jest pięknie
a macie w planach jakieś wycieczki po wyspie?

tak Elżbietko chodzi Ci o tą stara kolejkę? polecam Ci jeszcze delfinariu, w Portal Nous super pokazy z delfinami
( w tekj miejscowości spędziliśmy tydzień) bardzo fajny jest te z rejs statkiem który ma szklane dno
naprawdę niezapomniene widoki a w samej stolicy najpiękniejsza jest katedra jej wielkość naprawdę
zaparła mi dech w piersiach tak wielkiej katedry jeszcze nigdy nie widziałąm ::) ::) ::) ::)

reklama
Do góry