reklama
rusalko co do wlosow zawsze jest na odwrut kobietki o prostych wlosach chcialy by loki,a z lokami proste,ja mam podkrecane,ale nigdy nie moglam zapuscic dlugich, jakos mi wygodniej w takiej dlugosci jak mam. ;D
nie martw sie co do sprawy fasoli nie teraz to jest zawsze nastepna mozliwosc za dwa tygodnie,uzbruj sie w cierpliwosc to nam pozostalo,bedzie lepiej,uwiezmy w siebie i naszych facetow
!!!!MOBILIZACJA PARTNERSKA!!!
ZYCZE WSZYSTKIM STARAJACYM SIE POWODZENIA,MOZE SIE W KONCU UDA
nie martw sie co do sprawy fasoli nie teraz to jest zawsze nastepna mozliwosc za dwa tygodnie,uzbruj sie w cierpliwosc to nam pozostalo,bedzie lepiej,uwiezmy w siebie i naszych facetow
!!!!MOBILIZACJA PARTNERSKA!!!
ZYCZE WSZYSTKIM STARAJACYM SIE POWODZENIA,MOZE SIE W KONCU UDA
Elzbietko a gdzie dokładnie lecisz na majorkę? (chodzi mi o miejscowość)
ja byłam na majorce jestem zachwycona tą wyspą zresztą zwiedziliśmy jej dużą część i nie miałabym nic przeciwko
ponownemu spędzeniu tam wakacji ;D ;D ;D ;D
w takim miejscu napewno będziesz miała udane wakacje!!
ja byłam na majorce jestem zachwycona tą wyspą zresztą zwiedziliśmy jej dużą część i nie miałabym nic przeciwko
ponownemu spędzeniu tam wakacji ;D ;D ;D ;D
w takim miejscu napewno będziesz miała udane wakacje!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
KA milka , docelowo bedziemy w Porto Colom. mam nadzieje ze dla mnie tez sie spodoba! to jeszcze tylko 3 dni!!jupi!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
to jest chyba z 60 km od Palma de Mallorca, wiec tez spokój. mamy zamiar wynając samochód i pojeździc na własną ręke. a ta kolejka jest tam jeszcze??
tak Elżbietko chodzi Ci o tą stara kolejkę? polecam Ci jeszcze delfinariu, w Portal Nous super pokazy z delfinami
( w tekj miejscowości spędziliśmy tydzień) bardzo fajny jest te z rejs statkiem który ma szklane dno
naprawdę niezapomniene widoki a w samej stolicy najpiękniejsza jest katedra jej wielkość naprawdę
zaparła mi dech w piersiach tak wielkiej katedry jeszcze nigdy nie widziałąm : : : :
( w tekj miejscowości spędziliśmy tydzień) bardzo fajny jest te z rejs statkiem który ma szklane dno
naprawdę niezapomniene widoki a w samej stolicy najpiękniejsza jest katedra jej wielkość naprawdę
zaparła mi dech w piersiach tak wielkiej katedry jeszcze nigdy nie widziałąm : : : :
reklama